PAPAGΑΛΛΟΣ… Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

arxpapatel

 

 

Δεν απέμεινε πολύ ώρα, για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού. Που δεν είναι άλλος από τον τελικό του EURO, Αγγλία – Ιταλία και θα παρακολουθήσουμε ζωντανά από τους τηλεοπτικούς δέκτες στις 10 το βράδυ της Κυριακής 11 Ιουλίου 2021.

Και για όλους εμάς, του ποδοσφαιρόφιλους, που σεβόμαστε πάνω από όλα το άθλημα, μπάλα χωρίς μάσα, και δει τελικός δεν γίνεται…

Και νομίζω, ότι φέτος, εν έτει 2021, στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση που πετυχαίνει στην περίοδο λειτουργίας του (το κατάστημα άνοιξε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου), ο μεγάλος πρωταγωνιστής, γευστικά, θα είναι ο PAPAGΑΛΛΟΣ.

Για να μην σας κουράζω, προχωράω γρήγορα σε μία περιγραφική ανάπτυξη – παράθεση του καταλόγου, έτσι ώστε να τηλεφωνήσετε και να παραγγείλετε, πριν την σέντρα στις 10 το βράδυ!

Πολυποίκιλες δροσερές και φρέσκιες σαλάτες (Καίσαρα, Σεφ, PAPAGAΛΛΟΣ, Αχλάδι – Μοτσαρέλα, Καλαμπόκι – Παρμεζάνα, κτλ.), 7 (!) διαφορετικά πιάτα Πατάτας, Σκορδόψωμα, Πεϊνιρλί, Τορτίγια, Νιόκι, Χοιρινές Τόμαχοκ, Ριζότο, κτλ., και πάμε και στο… Βαρύ Πυροβολικό, όπου μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 20 ειδών μακαρονάδων (PASTA), 7 είδη… ευφάνταστων και χορταστικών Μπέργκερ και άλλα 16 είδη Πίτσας!

Απλά, τα… σπάει ο PAPAGAΛΛΟΣ!

 

PAPAGAΛΛΟΣ (Hand made PIZZA – PASTA – BURGER): Μεγ. Αλεξάνδρου 123 Αγία Βαρβάρα, Τηλ.: 210 5444425 / Από τις 12.30 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ

 

 

papagalf7a