ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Μια ακόμη κίνηση ματ από την διοίκηση του Θριάμβου Χαϊδαρίου, καθώς σήμερα το πρωί Πέμπτης η ομάδα της πόλης μας ανανέωσε την συνεργασία της για ένα ακόμη χρόνο με τον Δημήτρη Παπαναστασίου. Ένα ακόμη δείγμα ότι ο Θρίαμβος στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ θα παρουσιαστεί και ισχυρός, αλλά και ποιοτικός. Τα προσόντα, η πείρα, η εκτελεστική δεινότητα και η μαχητικότητα του Δημήτρη Παπαναστασίου είναι χαρακτηριστικά αδιαμφισβήτητα και σίγουρα η παραμονή του στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου δείχνει ότι ο σύλλογος θα μπει πολύ δυνατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο παίκτης είχε τις αρχικές επαφές για την ανανέωση με τον Β΄ Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Νούκα τα προηγούμενα 24ωρα, όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες και σήμερα το πρωί επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη (βρίσκεται εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους), όπου και επικυρώθηκε η συμφωνία.
Ο υψηλόσωμος επιθετικός, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον ΑΟ Περιστερίου, στην πρώτη του χρονιά με την φανέλα του Θριάμβου σημείωσε 8 γκολ. Ο Παπαναστασίου είχε έναν τραυματισμό στον αγώνα του β΄ γύρου με την Αγία Ελεούσα, αλλά επανήλθε και θα δώσει κανονικά το παρόν στην έναρξη της προετοιμασίας στις 8 Αυγούστου. Ο ικανότατος φορ την σεζόν 2014-2015 είχε σημειώσει 17 γκολ με την φανέλα του ΑΟ Περιστερίου, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Καλλιθέα, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Σαρωνικό, Ολ. Λιοσίων, Ρουφ και Θρασύβουλο.
Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν ανανεώσει οι Θάνος Θανόπουλος, Γιώργος Μπανιάς, Γρηγόρης Ρούπι, Στέλιος Σκυριώτης, Σπύρος Τσούκης, Κώστας Χατζής, Αλέξανδρος Μπάτσας.
Στον βασικό κορμό της ομάδας ανήκουν και συνεχίζουν οι νεαροί γηγενείς, Αλ. Μπάκας, Π. Μπάκας, Γ. Τσιούλος, Π. Τσιούλος, Υφαντής, Αποστολόπουλος, Τσαγιάννης, Σκεπετάρης, Κυβέλος, οι οποίοι φέτος ήταν βασικά στελέχη στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και σίγουρα συνέλεξαν αρκετές εμπειρίες.
Όσο αφορά τις μεταγραφές έχουν αποκτηθεί οι Μπερτσιάς, Κακλαμάνος, Κανελλόπουλος, Μαούνης, ενώ στην προετοιμασία του ανδρικού τμήματος θα λάβουν μέρος οι 16χρονοι Μάριος Αγγέλου, Χρήστος Μπάρκας, οι 17χρονοι Αδάμ Φούρλας, Παναγιώτης Δάρρας και οι 18χρονοι Ηλίας Κυριακίδης, Παύλος Στρατικόπουλος, Χρήστος Γιαννούλης, Κώστας Παπαδάς, Μιχάλης Κιουρτσής, που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Επίσης στον Θρίαμβο επέστρεψε από το Δάσος Χαϊδαρίου και ο 18χρονος Κώστας Παπαναστάσης, ο οποίος προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα.
Από το περσινό ρόστερ, παρελθόν αποτελούν οι Ντουλές, Μαστρογιάννης, Τάπραντζης και Βαρουξής.
Να σημειωθεί επίσης ότι ο Ταξιάρχης Καράμπελας δόθηκε δανεικός στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ενώ την άλλη εβδομάδα θα αποφασιστεί που θα δοθούν δανεικοί για την επόμενη σεζόν οι Φώτης Σακαρτζής, Διονύσης Παπαναστάσης, οι οποίοι επέστρεψαν και αυτοί από το Δάσος.