Η… ΠΑΛΑΙΑ ΕΝΔΟΞΗ ΦΡΟΥΡΑ

 

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ARXKYRTSOK

 

 

Μια νέα προσπάθεια, διοικητικά, γίνεται φέτος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω και πιο συγκεκριμένα στο ανδρικό τμήμα που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Είχαμε γράψει κατά τις αρχές της σεζόν, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ότι κάτοικοι του Λιούμη (και πέριξ) και ένθερμοι φίλοι της ομάδας, παλιοί παίκτες και παράγοντες, με πρωτοβουλία των κ.κ. Γιώργου Ραυτόπουλου, Διονύση Στυλιανόπουλου, Νίκου Ραυτόπουλου, κ.α., κινητοποιήθηκαν, συνασπίστηκαν, ένωσαν δυνάμεις, προκειμένου να στηρίξουν τον σύλλογο.

Πράγματι, αυτή η ενεργοποίηση, έχει ήδη αποδοχή, καθώς σε χορηγικό επίπεδο, υπάρχουν εταιρείες και επιχειρήσεις που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια (ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ, PIZZA YESS, ΘΕΡΜΗ ΓΩΝΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΟΣ, ΑΝΕΞΗΣ, κ.α.), ενώ πέρα από αυτό το πλαίσιο, βετεράνοι παίκτες, παλαιοί παράγοντες, πρώην προπονητές, αλλά και φίλαθλοι, κάνουν αισθητή την παρουσία τους, σε φετινούς εντός έδρας αγώνες του συλλόγου, δείχνοντας έτσι και με αυτόν τον τρόπο, ότι συμπράττουν σε αυτή τη νέα σελίδα της ιστορικής ομάδας.

Ενεργό ρόλο σε αυτή την κινητοποίηση, παίζει ο παλαίμαχος παίκτης και νυν Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος (και βετεράνος παίκτης στου σωματείου), Διονύσης Στυλιανόπουλος, ο οποίος έχει συνεχείς επαφές με όλη την… παλαιά οικογένεια, για τη νέα αυτή ενεργοποίηση.

Στον εντός έδρας αγώνα του Θεμιστοκλή με το Παγκράτι, πριν δύο εβδομάδες, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, στο ΔΑΚ Αιγάλεω, βρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος Θεόφιλος Τσοκανής, όπως και οι κ.κ. Δημήτρης Μπεζαϊτης, Αριστοτέλης Τσαγδής. Μάλιστα, ο Θεόφιλος Τσοκανής, έδωσε το παρών σε αγώνα της ομάδας, έπειτα από αρκετά χρόνια, και στο πλαίσιο της παρουσίας του είχε σύντομη, αλλά εγκάρδια συνομιλία, με τους νυν παράγοντες του σωματείου.

Πριν, όμως, λίγα 24ωρα, και συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στο εντός έδρας ματς με τους Ίωνες Π. Φαλήρου, είχαμε μαζική παρουσία της παλαιάς οικογένειας και ένδοξης φρουράς του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, με ξεχωριστή την παρουσία του συμπολίτη μας γνωστού επιχειρηματία και πρώην Προέδρου του συλλόγου, κ. Γιάννη Κυριακούλη, ο οποίος και αυτός, έδωσε το παρών μετά από αρκετό χρονικό διάστημα σε αγώνα του σωματείου.

Στο γήπεδο επίσης βρέθηκαν οι: Βασίλης Κούτρας, Σπύρος Σπυρόπουλος, Γιάννης Καλαμπόκας, Διονύσης Στυλιανόπουλος, Γιάννης Κυριακούλης, Βασίλης Στυλιανόπουλος, Νίκος Μιχαλακάκος, Χρήστος Σαλίδης, Δημήτρης Σαρηγιαννίδης, Κώστας Κιούρκος, Χρήστος Μπουράνης, Κώστας Αλεξανδρόπουλος, Νίκος Ταυλάς, Γιώργος Τσιάρας, Νίκος Χάνος, Γιώργος Αλεξανδρής, Ηλίας Κυρίτσης, κ.α.

Αυτή η εικόνα στις εξέδρες του γηπέδου, χαροποίησε τους ιθύνοντες της ομάδας, καθώς είδαν τις παλαιές ένδοξες γενιές του συλλόγου να συμπαραστέκονται στα νέα παιδιά της ομάδας, που φορούν την φανέλα του ιστορικού Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

 

 

styll

Στην πάνω σειρά διακρίνονται μεταξύ άλλων, οι Βασίλης Κούτρας, Σπύρος Σπυρόπουλος, Γιάννης Καλαμπόκας, Διονύσης Στυλιανόπουλος, Γιάννης Κυριακούλης, Βασίλης Στυλιανόπουλος, συνεργάτης Γιάννη Κυριακούλη, Νίκος Μιχαλακάκος. Κάτω σειρά (από αριστερά) / Χρήστος Σαλίδης, Δημήτρης Σαρηγιαννίδης.

 

 

themess

 

 

MAGNEWWW21