ΤΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΠΑΣΧΟΣ»

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

PASXARXTHE

 

 

Η ουσία στην λειτουργεία μιας επιχείρησης, τοπικής εν προκειμένω, δεν είναι αποκλειστικά το κέρδος, αλλά όπως τα τελευταία έτη επικρατεί η σωστή φιλοσοφία, είναι η σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης με το καταναλωτικό κοινό και την κοινωνία. Η λεγόμενη εταιρική κοινωνική ευθύνη, αποτελεί λοιπόν, ένα πεδίο αμφίδρομης παρουσίας, και ειδικά για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, που σκέπτονται έξυπνα. Όχι πονηρά, για να ξεκαθαρίζουμε αυτές τις έννοιες.

Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο, μια τοπική επιχείρηση της πόλης μας, που σέβεται την παρουσία της, την επιτυχημένη διαδρομή της, αλλά και την ειλικρινή σχέση της με τους καταναλωτές και την τοπική κοινωνία του Αιγάλεω, τα φημισμένα ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΠΑΣΧΟΣ» και το κατάστημα που εδρεύει πλησίον της πλατείας Παπάγου, κάνουν πράξη την όλη φιλοσοφία που σας παραθέσαμε παραπάνω.

Εδώ και λίγες μέρες το κατάστημα του Αιγάλεω ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ «ΠΑΣΧΟΣ», συνεισφέρει και στηρίζει την αθλητική προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Θεμιστοκλή Αιγάλεω, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Μία αληθινή και αξιέπαινη ενέργεια της εν λόγω επιχείρησης, που σκεπτόμενη την πόλη, το κορυφαίο κοινωνικό γεγονός που λέγεται αθλητισμός και τη νεολαία του Αιγάλεω, βρίσκεται ενεργά και έμπρακτα δίπλα στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας.

Στο επίσημο μήνυμα του στο διαδίκτυο ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω, ανέφερε:

«Το κρεοπωλείο «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΟΥ δήλωσε ΠΑΡΩΝ με την χορηγία του για την ομάδα του Θεμιστοκλή! Τον ευχαριστούμε πολύ για την συνεισφορά του στον σύλλογο!».

 

 

PASXMESSa

 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

 

Το πρώτο κρεοπωλείο με την επωνυμία “Τα Παιδιά” άνοιξε το 1975 από τον Αντώνιο Πάσχο στην οδό Παρασκευοπούλου 103 στα Κάτω Πατήσια. Περνώντας τα χρόνια, τα τρία παιδιά του (Γιώργος, Περικλής και Νίκος) ακολούθησαν την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του πατέρα τους ανοίγοντας τρία καταστήματα. Ένα στο Αιγάλεω και δύο στο Περιστέρι (Στο Μπουρνάζι και στην Ανθούπολη).

Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουν να μας παρέχουν άριστη ποιότητα και τη μέγιστη εξυπηρέτηση.

 

* ΑΙΓΑΛΕΩ: Ηρακλείτου & Πολυδεύκους 32 – 210 5911337, ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ: Κεφαλληνίας & Λέρου 1 – 210 5761668, ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Αγ. Κηρύκου 68 – 210 5741557, tapaidia.gr

 

* Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο εκπρόσωπος του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Νίκος Ραυτόπουλος και δεξιά ο Γιώργος Πάσχος

 

 

PASXMESSOK