13o ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ
ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, 9:30 Π.Μ.

 

 

 

 

 

 skaki  01


Αξιότιμοι κύριοι,
Μια υπενθύμιση για το 13ο Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι των Δήμων Αιγάλεω – Χαϊδαρίου – Αγ. Βαρβάρας που διοργανώνουν ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, ο Δήμος Αιγάλεω και η Ένωση Γονέων Αιγάλεω, με τη συμβολή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω.
Το πρωτάθλημα θα λάβει χώρα την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, στις 9.30 π.μ. στους χώρους του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω (Θηβών 341, έναντι γηπέδου Αιγάλεω).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές/μαθήτριες των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων των παραπάνω δήμων καθώς και όσοι νεαροί σκακιστές/σκακίστριες ανήκουν στα σκακιστικά σωματεία των τριών δήμων.  Περισσότερες λεπτομέρειες στην προκήρυξη.
Εκτός από την προκήρυξη επισυνάπτεται ένα ενημερωτικό φυλλάδιο (σε δύο εκδόσεις, μία κανονική (1 σελίδα Α4) και μια σε σμίκρυνση ώστε να χωρούν 2 ανακοινώσεις σε 1 σελίδα Α4 για οικονομία χαρτιού). Η ανακοίνωση μπορεί να φωτοτυπηθεί και να μοιραστεί στους μαθητές ή/και να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων (μαζί με την προκήρυξη).
Τέλος επισυνάπτεται και μια φόρμα δήλωσης συμμετοχής μέσω της οποίας θα δηλωθούν οι μαθητές κάθε σχολείου. Η φόρμα αυτή θα πρέπει να αποσταλεί με e-mail μέχρι την Παρασκευή 25/3/2016 (στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Αν κάποιος μαθητής δεν έχει δηλωθεί στη λίστα αλλά αποφασίσει τελευταία στιγμή να συμμετάσχει θα πρέπει να βρίσκεται στο χώρο αγώνων 15 λεπτά πριν την έναρξη (δηλ στις 9.15 π.μ.) και να δηλώσει συμμετοχή επί τόπου. Όλοι οι μαθητές (ακόμη και όσοι δηλωθούν μέσω της φόρμας) θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στη γραμματεία των αγώνων πριν την έναρξη του 1ου γύρου.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη βοήθεια και παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση χρειαστείτε. Για κάθε ενημέρωση και πληροφορία που αφορά τις δραστηριότητες του σωματείου μπορείτε να επισκέπτεσθε το ιστολόγιο του σωματείου στη διεύθυνση: http://so-aigaleo.blogspot.gr  ή να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα τηλέφωνα: 6972-214418 (κ. Ρηγάτος), 6944-895099 (κ. Κατρίτσης), 6947-729930 (κ. Σπυρακόπουλος), 210-5910421 (εντευκτήριο Σ.Ο.Αιγάλεω, Ιερά Οδός & Σούτσου, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Εθνικής Τράπεζας)).
 
  Θα χαρούμε επίσης να σας δούμε στις απονομές του πρωταθλήματος που θα γίνουν περίπου στις 2.00 μ.μ. (επισυνάπτεται και η πρόσκληση στις απονομές)
 
  Με εκτίμηση
 
  Το Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω