«ΠΑΜΨΗΦΕΙ» ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

 

Παρότι βρισκόμαστε στο κατακαλόκαιρο, συγκινητική ήταν η παρουσία των πιστών φίλων και μελών της Προοδευτικής στην σημερινή απογευματινή Γενική Συνέλευση, που διεξήχθη στην αίθουσα «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ». Ακόμη πιο συγκινητικό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αυτής της Γενικής Συνέλευσης, όπου δια ανατάσεως της χειρός, όλοι όσοι ήταν παρόντες, ενέκριναν «παμψηφεί» την παραμονή της διοίκησης υπό τον πρόεδρο κ. Βασίλη Κατσαρό για τα επόμενα 4 χρόνια.
Πρόκειται για μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές όλα αυτά τα τελευταία χρόνια στην πορεία της ομάδας, όπου αποδείχθηκε ότι ο ιστορικός σύλλογος του Κορυδαλλού, έχει αλλάξει σελίδα, νοοτροπία και βλέπει μόνο μπροστά. Τα μέλη της Προοδευτικής σε μία δημοκρατική και ανοιχτή διαδικασία, στήριξαν και με το παραπάνω την πρώτη εδώ και πολύ καιρό νόμιμη διοίκηση του σωματείου. Με τον δικό τους τρόπο αναγνώρισαν τα βήματα προόδου που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες από τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Κατσαρό, τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Λεμονή και τους συνεργάτες τους, δίνοντας τους την ευκαιρία να προχωρήσουν σε βάθος χρόνου το πολύ σοβαρό έργο που έχουν ξεκινήσει και ήδη η αναμόρφωση της Προοδευτικής είναι ορατή σε όλα τα επίπεδα. Η Προοδευτική αποπνέει υγεία και σίγουρα αυτό πιστώνεται πρωτίστως στους Κατσαρό και Λεμονή.
Πέρα πάντως από το διαδικαστικό κομμάτι της Γ.Σ., ο πρόεδρος κ. Κατσαρός ήταν εκεί και πάντα με ξεκάθαρες τοποθετήσεις απήντησε σε όποια ερώτηση του έγινε, ακόμη και για θέματα πέρα του πρωτοκόλλου, όπως όριζε η σημερινή διαδικασία. Μάλιστα μετά το πέρας της Γ.Σ. ο Κατσαρός μίλησε με το σύνολο σχεδόν όλων των μελών και ήταν αρκούντως κατατοπιστικός αλλά και σίγουρος ότι η Προοδευτική έχει μπει σε ανοδική πορεία.
Γεγονός πάντως είναι ότι η Γενική Συνέλευση αυτή και το τελικό της αποτέλεσμα, είναι ιστορικός σταθμός για την Προοδευτική. Η διοίκηση Κατσαρού, η νόμιμη διοίκηση Κατσαρού για την ακρίβεια, συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά και κυρίως έχοντας μαζικά κοντά της τα μέλη και τους φίλους της ομάδας υπό δημοκρατικές διαδικασίες (όπως η Γ.Σ), μπορεί πλέον να λειτουργήσει ακόμη πιο δημιουργικά για το καλό της μεγάλης «βυσσινί» ιδέας!
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το επταμελές Δ.Σ. της Προοδευτικής αποτελούν οι Βασίλης Κατσαρός, Νίκος Λεμονής, Κώστας Πλακίδης, Γιάννης Ταμβάκης, Γρηγόρης Γρηγοριάδης, Γρηγόρης Καλαμάκης, Νίκος Κριεκούκης.