Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας "Η Μεγαλόνησος" στη λιτανεία της εικόνας της Αγίας Μαρίνας

KRITI 23

Με σεβασμό και κατάνυξη συνόδεψαν την εικόνα της Αγίας Μαρίνας τα μέλη της αποστολής της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας ''Η Μεγαλόνησος'' στο ομώνυμο Μετόχι της Ιεράς Μονής Πεντέλης της πόλης μας ανήμερα της γιορτής της Αγίας. 
Τιμητικό άγημα τεσσάρων βρακοφόρων (Γιαλεσάκης Νίκος, Θεοδωράκης Νίκος, Καραφυλλάκης Ρωσσέτος, Περάκης Παναγιώτης) και τεσσάρων κρησσών (Μπλαζάκη Μαρία, Παπαθανασάκη Αγλαία, Παπανικολάκου Αναστασία, Βάσω Φίλη) συνοδεία του Προέδρου Παντελή Πρεντάκη, της 
Αντιπροέδρου Μαρίας Πρωτογεράκη, του Γραμματέα Γιάννη Παπαθανασάκη και άλλων μελών της Ένωσης, παρακολούθησαν με ευλάβεια την λειτουργία και συνόδεψαν υπό βροχή την εικόνα της Αγίας στην λητανεία που ακολούθησε.
Με το πέρας της περιφοράς, οι διοργανωτές φιλοξένησαν την αποστολή και τους υπόλοιπους καλεσμένους στο παρεκκλήσι, με διάφορα εδέσματα.
Φεύγοντας από το Ι. Μετόχι, ο εφημέριος Πατέρας Ανδρόνικος Αλεξάκης μετά του επιτρόπου Διονύσιου Τζιντζέλη, παρέδωσαν στον Πρόεδρο της Ένωσης εικόνα της Αγίας Μαρίνας με τις ευλογίες και τις ευχές τους σε όλα τα μέλη της Ένωσης Κρητών.

KRITI 01

KRITI 02

 

 

KRITI 03

 

KRITI 04

 

KRITI 06

 

KRITI 07

 

KRITI 08

 

KRITI 09

 

KRITI 11

 

KRITI 05

 

KRITI 10

 

KRITI 12

 

KRITI 13

 

KRITI 14

 

KRITI 15

 

KRITI 16

 

KRITI 17

 

KRITI 18

 

KRITI 19

 

KRITI 20

 

KRITI 21

 

KRITI 22

 

KRITI 24

 

KRITI 25

 

KRITI 26

 

KRITI 27