«ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΖΟΥΜΠΟΥΝΕΛΗ

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXZOUB

 

 

Πολύ δυνατά έχει μπει ο Ορφέας Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, όπου η ομάδα της πόλης μας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

Η διοίκηση υπό τον Θανάση Τιτόνη, κινείται μεθοδικά και κάνει σημαντικές και μεγάλες προσθήκες για την ενίσχυση του ρόστερ.

Πριν λίγες μέρες, ο Ορφέας Αιγάλεω είχε ανακοινώσει την απόκτηση του 32χρονου πολύπειρου Κώστα Βάσου από τον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας, ενώ, σήμερα, αργά το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουλίου 2021, ο ιστορικός σύλλογος ενεργοποίησε νέα μεγάλη μεταγραφική… βόμβα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του εξαιρετικού Ηλία Ζουμπουνέλη.

Τεράστια μεταγραφική προσθήκη για τα δεδομένα της ομάδας, αλλά και της κατηγορίας, μία ποδοσφαιρική ενίσχυση, που ανεβάζει πάρα πολύ την ποιότητα στο ρόστερ του σωματείου.

Ο Ηλίας Ζουμπουνέλης, που έχει γεννηθεί το 1994, με την Ηλιούπολη αγωνίστηκε στην Α΄ Αθήνας από το 2012 έως το 2017, όπου σε αυτές τις πέντε (5) σεζόν ήταν βασικός και κατέγραψε 146 συμμετοχές και 14 γκολ. Το 2017 πήγε στην συμπολίτισσα Διάνα Ηλιούπολης, όπου σε ενάμισι (1,5) χρόνο στην Α΄ Αθήνας είχε 31 εμφανίσεις.

Ακολούθησε ο ιστορικός ΑΟ Σύρου στην Α΄ Κυκλάδων την σεζόν 2019-2020, ενώ την περίοδο που ολοκληρώθηκε (2020-2021) γρήγορα λόγω του κορωνοϊού, ο Ζουμπουνέλης ανήκε στον Ηλυσιακό.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, το μέλος του ΔΣ Νίκος Παπανικόλας, ο Ηλίας Ζουμπουνέλης, ο Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστος Τιτόνης, και ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Τιτόνης.

 

 

METMES