ΒΑΖΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΙΤΟΝΗΣ KAI ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

PROEDRO

 

 

Με σταθερά βήματα και μεθοδικά κινούνται στον Ορφέα Αιγάλεω ενόψει του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2020-2021.

 

Ο Πρόεδρος και πολύπειρος παράγοντας κ. Θανάσης Τιτόνης, μαζί με τον Αντιπρόεδρο, νεαρό επιτυχημένο επιχειρηματία, κ. Νίκο Καραγιάννη, ο οποίος εισήλθε στην διοίκηση μεσούσης της περασμένης περιόδου, έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους, στο αγωνιστικό κομμάτι έχουν άψογη συνεργασία με τον προπονητή κ. Βαγγέλη Ζιώγα, ενώ παράλληλα «τρέχουν» και πάρα πολλά άλλα θέματα, έτσι ώστε ο νέος Ορφέας Αιγάλεω να έχει γερές βάσεις σε όλα τα επίπεδα.

 

Ο Θανάσης Τιτόνης, εκφράζει την εμπειρία και την αγάπη του για το σωματείο, προσπαθώντας για το καλύτερο εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ ο Νίκος Καραγιάννης… έχει έλθει με… φρέσκες ιδέες να δώσει πνοή και δυναμική!

 

Οι δύο παράγοντες, σε συνεργασία όπως είπαμε με τον τεχνικό κ. Ζιώγα, ασχολούνται με το έμψυχο δυναμικό και τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, ενώ ο κ. Καραγιάννης, ασχολείται επισταμένα και με την πολύπλευρη παρουσία της ομάδας σε άλλους τομείς, και ειδικότερα στην κοινωνική προσφορά του σωματείου, καθώς η ομάδα δεν είναι ένα απλό ποδοσφαιρικό κλαμπ, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός, ένας ιστορικός θεσμός της πόλης μας, που μετέχει σε αυτό που λέμε τοπική κοινωνία.

 

Επίσης, οι βάσεις δεν μπαίνουν μόνο στο ανδρικό τμήμα – όσο αφορά τα αγωνιστικά – αλλά μπαίνουν και στο νέο οργανόγραμμα που αφορά τις ακαδημίες του σωματείου, όπως και σε άλλα σημαντικά θέματα, που θα γίνουν γνωστά από τον Σεπτέμβριο και θα δείξουν εν τοις πράγμασι ότι ο Ορφέας έχει μπει σε νέα εποχή!



MAKPITPAP