ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ»

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ!

PSARARXO

 

 

Μπορεί ο αθλητισμός να είναι στον… πάγο λόγω του κορωνοϊού και εν προκειμένω στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας να είμαστε εν αναμονή εξελίξεων, σχετικά με την ολοκλήρωση της σεζόν στην ΕΠΣΑ για την σεζόν 2019-2020 και την προκήρυξη για την επόμενη (2020-2021), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στον Ορφέα Αιγάλεω δεν κινούνται ποικιλοτρόπως.

Ειδικότερα, τα τελευταία τρία (3) χρόνια, ο ιστορικός Ορφέας Αιγάλεω, πέρα από τον ποδοσφαιρικό του χαρακτήρα, δείχνει ιδιαιτέρως και το κοινωνικό του πρόσωπο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον άνθρωπο.

Πριν δύο μέρες, η ομάδα της πόλης μας, προχώρησε σε μία ακόμη ωφέλιμη ενέργεια στήριξης και ενίσχυσης, καθώς προσέφερε 140 κιλά ψάρια στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Αιγάλεω και στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «ΠΛΗΣΙΟΝ», προκειμένου να παραδοθούν σε συμπολίτες μας και όπου κρίνεται αναγκαίο.

Οι παράγοντες του Ορφέα Αιγάλεω, έχοντας πάντα την αμέριστη συμβολή και συμπαράσταση του πρώην Δημοτικού Συμβούλου της Αθήνας (νυν διαμερισματικός σύμβουλος) κ. Βαγγέλη Ξυδέα, ήρθαν σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αιγάλεω - όπου όπως έχουμε γράψει και πριν λίγες μέρες, θα εντείνουν την συνεργασία τους – και το πρωί της Τρίτης 26 Μαίου παρέδωσαν τα ψάρια στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Ηλίας Μάνδρος, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, ποδοσφαιριστής της ομάδας, κ. Χρήστος Τιτόνης και το μέλος του ΔΣ και Υπεύθυνη Κοινωνικών Δράσεων του Ορφέα, κ. Αγγελική Γκαβέλλα.

 

FOINIK