Ο ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

orfx

 

 

Τα τελευταία χρόνια ο Ορφέας Αιγάλεω, πέρα από το αμιγώς αθλητικό κομμάτι, συμμετέχει ενεργά σε κοινωφελείς σκοπούς, θέλοντας να υπογραμμίσει ότι ένας σύλλογος, που σέβεται την υπόσταση του, όπως και όλους όσοι μετέχουν στην μεγάλη του «οικογένεια», έχει την ευκαιρία να στηρίξει με πάρα πολλούς τρόπους αυτό που λέγεται ελληνική κοινωνία και τις αληθινές ανάγκες της.

Η ομάδα της πόλης μας, ανακοίνωσε μία ακόμη δράση της, όπου ζητεί την συνεργασία όλων. Πιο συγκεκριμένα:

«O Ορφέας Αιγάλεω, είναι ένα αθλητικό Σωματείο, που παλεύει αυτές τις δύσκολες εποχές, να φανεί αντάξιο των προσδοκιών των ανθρώπων, που το εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Προσπαθεί να βοηθήσει τους αθλητές του, να εξελίξουν τις αθλητικές ικανότητες τους με την βοήθεια των έμπειρων προπονητών. Το σωματείο μας, πέρα από τις προσπάθειες, που καταβάλλει στο κομμάτι της άθλησης, προσπαθεί να είναι δίπλα και στον άνθρωπο, που ο καθένας ξεχωριστά βοηθά στο κοινωνικό σύνολο.

Γι’ αυτό για άλλη μία φόρα, ο Ορφέας Αιγάλεω δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο. Αυτή τη φορά, το σωματείο μας μετά το τέλος αυτής της δύσκολης περιόδου που περνάει ολόκληρος ο κόσμος θα ξεκινήσει μία δυναμική προσπάθεια στην περιοχή του Αιγάλεω με τη συλλογή καπακιών. Την προσπάθεια αυτή θα βοηθήσουν τα περισσότερα σχολεία της περιοχής μας.

Το σωματείο μας θα πάρει και αυτό μέρος στο έργο «Μη ξεχνάς το καπάκι να κρατάς», που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια ο κ. Βαγγέλης Ξυδέας για την ομάδα μπάσκετ ΑΣ ΑΤΛΑΣ με αμαξίδιο, ένας άνθρωπος που εδώ και χρόνια προσφέρει τα μέγιστα στο κοινωνικό σύνολο και έχει αφοσιωθεί με την ζωή του πάνω σε αυτό το έργο αποτελώντας σύμβολο του εθελοντισμού στην περιοχή της Αθήνας.

Το Δ.Σ. του Ορφέα Αιγάλεω θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Ξυδέα για την προσφορά του όλα αυτά τα χρονιά, και να του δηλώσει πως όλη η οικογένεια του Ορφέα στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο του όσο τον δυνατόν περισσότερο μπορεί.

Στο σημείο αυτό, η οικογένεια του Ορφέα καλεί με τη σειρά της όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Αιγάλεω, τους αθλητικούς συλλόγους και τον Δήμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Τα καπάκια που θα συλλεχθούν θα παραδοθούν στο πανελλήνιο σύλλογο παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ).

Σας ευχαριστούμε!!!».

Στην κεντρική φώτο, ο Βαγγέλης Ξυδέας (βετεράνος παίκτης του ΠΑΟ Ρουφ και η εκπρόσωπος του Ορφέα Αιγάλεω – Υπεύθυνη Κοινωνικών δράσεων του συλλόγου – κ. Αγγελική Γκαβέλλα).

 

 

MAKPITPAP