ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

OM18

 

 

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2017-2018, όπου ο Ορφέας Αιγάλεω την 1η αγωνιστική παίζει στο τοπικό ντέρμπι με την τυπικά γηπεδούχο ΑΕ Αιγάλεω, η ομάδα της πόλης μας συνέχισε την μεταγραφική της ενίσχυση.
Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν, ο 22χρονος στόπερ Ανδρέας Γκιναϊ (φώτο 1) από την Ελλάς Ποντίων, ο 26χρονος επιτελικός μέσος Αλμπάνο Κονγκίνι (φώτο 2) από τον ιστορικό ΠΑΣ Παννεμεατικό Κορινθίας, ο 24χρονος επιθετικός Κώστας Κοσμίδης (φώτο 3) που έχει περάσει παλαιότερα από τον Διαγόρα Αιγάλεω, ο 28χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Κουτσονάσιος (φώτο 4) από τον ΑΟ Αυλώνα (ΕΠΣΑΝΑ), ο 25χρονος κεντρικός μέσος Κώστας Πιστόλης που τα τελευταία 5 χρόνια έπαιζε στην ΑΕ Αιγάλεω, ο 25χρονος αριστερός μπακ - χαφ Ιούλιος Ντενάϊ (φώτο 5) από την Σπίθα Αριδαίας και ο 24χρονος αμυντικός Χρήστος Παυλίδης (φώτο 6) από τον Κένταυρο Λάρισας.
Να σημειωθεί, ότι ο Ορφέας Αιγάλεω, όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερα δημοσιεύματα μας, είχε ήδη ανακοινώσει την απόκτηση, του 32χρονου αριστερού μπακ – χαφ Γιώργου Στασινού από τον Αετό Κορυδαλλού, του 25χρονου πορτιέρο Αποστόλη Μιχαλόπουλου από τον Κρόνο Αιγάλεω, του 19χρονου μέσου Βαγγέλη Κωσταρά από την ΑΕ Αιγάλεω και τον 23χρονο επιθετικό Γιάννη Λιβέρη από την ΑΕ Αιγάλεω. Ο σύλλογος έχει προωθήσει και ορισμένους παίκτες, τους οποίους θα αναφέρουμε σε επόμενο άρθρο μας.
 Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ ο Ορφέας Αιγάλεω «φιλοξενείται» το πρωί (στις 11) της προσεχούς Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2017 στο ΔΑΚ της πόλης μας από την τυπικά γηπεδούχο ΑΕ Αιγάλεω.