Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ

ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXSTRAT

 

 

Ενισχύει τον διοικητικό και οργανωτικό του τομέα ο Ορφέας Αιγάλεω, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, όπου η ομάδα της πόλης μας θα λάβει μέρος στην διοργάνωση του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ, έχοντας υψηλές φιλοδοξίες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο σύλλογος της πόλης μας, ανακοίνωσε ότι νέος Γενικός Αρχηγός ανέλαβε εδώ και λίγα 24ωρα ο δραστήριος συμπολίτης μας, Στράτος Κωνσταντινίδης.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά μου, που αναλαμβάνω το καίριο πόστο του Γενικού Αρχηγού στον ιστορικό Ορφέα Αιγάλεω, μια ομάδα που υπηρετεί με συνέπεια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα τα τελευταία έτη, υπό την Προεδρία του κ. Θανάση Τιτόνη, έχει κάνει βήματα προόδου και επανέρχεται δυναμικά στην επιφάνεια. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ σε αυτή τη νέα προσπάθεια για να εκπληρώσω με σοβαρότητα και συνέπεια τα καθήκοντα μου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Θανάση Τιτόνη και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Καραγιάννη, για την τιμητική πρόταση, αλλά και την εμπιστοσύνη, που επέδειξαν προς το πρόσωπο μου. Ελπίζω να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών τους, και με σωστή και ειλικρινή συνεργασία να φέρουμε εις πέρας τη νέα μας κοινή αποστολή, με οδηγό την ιστορία του Ορφέα Αιγάλεω», επεσήμανε ο νεαρός συμπολίτης μας, νέος Γενικός Αρχηγός, Στράτος Κωνσταντινίδης.

* Στις κεντρικές φώτο, στο αριστερό πλάνο, ο Στράτος Κωνσταντινίδης με τον Πρόεδρο του Ορφέα Αιγάλεω, κ. Θανάση Τιτόνη, και στο δεξί «κάδρο», σε νεαρή ηλικία με τον πατέρα του Πέτρο Κωνσταντινίδη, ο οποίος εδώ και 8 χρόνια είναι Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Αιγάλεω.

 

 

MOUSKX

 

 

 

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

 

STRATTOK

 

Ο συμπολίτης μας, που είναι 25 ετών, ξεκίνησε ως παίκτης, από τις ακαδημίες της Ιεράπολης, έπαιξε με το ανδρικό τμήμα στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ πέρασε και μία σεζόν από τον Κρόνο Αιγάλεω.

Ακολούθως, μετακόμισε για τέσσερα (4) χρόνια στην Καλαμάτα για τις σπουδές του (Διοίκηση Επιχειρήσεων), ενώ παράλληλα συνέχισε την ενασχόληση του με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Για δύο χρόνια έπαιξε στον ΑΟ Φυτειάς με τον οποίο πανηγύρισε μάλιστα την άνοδο από την Β΄ στην Α1 κατηγορία Μεσσηνίας, ενώ για άλλες δύο περιόδους αγωνίστηκε με την φανέλα της Νέδουσας Αλαγονίας.

Το καλοκαίρι του 2019, επέστρεψε ως παίκτης στην Ιεράπολη Αιγάλεω, όπου μετείχε για διάστημα ενός (1) χρόνου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του σωματείου. Διέκοψε την αγωνιστική του δράση, για πολύ προσωπικούς λόγους, όπου αποδείχθηκε μαχητής και νικητής! Λίγο αργότερα, ανέλαβε διοικητικό πόστο στην Ιεράπολη, το οποίο διατήρησε έως τον Ιούνιο του 2022, για να έρθει η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Ορφέα Αιγάλεω πριν λίγα 24ωρα.

 

 

 

MOUSKX