ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ

ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ

mxvl

 

 

Το δικό της ισχυρό διοικητικό αποτύπωμα έχει η πόλη του Αιγάλεω στο ΔΣ της ΕΣΠΕΔΑ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής), καθώς κατά τις αρχαιρεσίες της Τετάρτης 24 Μαρτίου 2021, στο ΔΣ εξελέγησαν, ο Υπεύθυνος Βόλεϊ του ΜΕΛΑΣ κ. Δημήτρης Μεταξάς και η παράγοντας του ΑΟ Αιγάλεω κ. Τασούλα Βλάχου.

Τεράστια η διαδρομή του κ. Δημήτρη Μεταξά στον χώρο του Βόλεϊ, καθώς πρωτοασχολήθηκε το 1990 με την ομάδα του ΜΕΛΑΣ και στο ΔΣ της ΕΣΠΕΔΑ εκλέγεται από το 1999. Κατόπιν, ήταν μέλος της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΣΠΕΔΑ από το 1999, για μια 10ετία διετέλεσε Ταμίας του ΔΣ, από το 2015 ήταν Πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής, ενώ εδώ και 8 χρόνια ήταν Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ.

Η δραστήρια παράγοντας του ΑΟ Αιγάλεω κ. Τασούλα Βλάχου, έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα σε Ενωσιακό επίπεδο και πέτυχε σε αυτή την προσπάθεια της. Είναι γέννημα – θρέμμα της πόλης μας, ήταν μαθήτρια του 16ου Δημοτικού Σχολείου, του 7ου Γυμνασίου, ενώ αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Αιγάλεω. Εργάζεται ως Ιδιωτική Υπάλληλος. Ασχολείται ενεργά με τον ΑΟ Αιγάλεω εδώ και εννέα (9) χρόνια, έχοντας περάσει όλη την αλυσίδα των παραγοντικών θέσεων, διαθέτοντας πλέον την εμπειρία του διοικητικού καταρτισμού, είτε αυτό αφορά την οργάνωση ακαδημιών, είτε τις αρμοδιότητες διοικητικής μέριμνας και συμβουλευτικής στο γυναικείο τμήμα, που αφορά τα εθνικά πρωταθλήματα.

Νέος Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ αναδείχθηκε ο μέχρι πρότινος Γεν. Γραμματέας της Ένωσης και Πρόεδρος του Μοσχάτου, κ. Νεκτάριος Χαλβατζής, ο οποίος με ψήφους 18-15, επικράτησε επί του κ. Γιώργου Κογκαλίδη, που τα τελευταία 8 έτη ήταν Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ.

Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΠΕΔΑ με ψηφιακά μέσα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ: ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

 

ΕΚΛΟΓΗ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

1. ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2. ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3. ΞΟΦΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

4. ΣΑΡΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΡΩΜΥΛΟΣ

5. ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

6. ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

7. ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

8. ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

9. ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

10. ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (καθώς συγκέντρωσε πλέον του 25% και καταλαμβάνει θέση συμβούλου)

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΣ

 

1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΙΚΗ

2. ΒΑΣΙΛΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

3. ΚΑΒΑΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

1. ΤΟΥΝΑ ΛΟΥΪΖΑ

2. ΜΑΛΑΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Επίσης εγκρίθηκαν όλοι οι διοικητικοί και οικονομικοί απολογισμοί, καθώς και ο οικονομικός προϋπολογισμός 2021.

 

MAKRAPTOK