ΜΕΛΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ «ΤΖΟΒΑΝΙ» ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ…!!!

 

melmessa

 

Επανερχόμαστε στον ΜΕΛΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, τον ερασιτεχνικό σύλλογο, που προάγει με σεβασμό και αξιοπρέπεια τον αθλητισμό στη νεολαία του Αιγάλεω από το έτος ίδρυσης του το 1990, όπου πέρα από τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ, που έχουν επίσημη συμμετοχή στις θεσμικές ενώσεις των αθλημάτων, η ομάδα της πόλης μας… καλλιεργούσε και καλλιεργεί και το σπορ του ποδοσφαίρου, στις μικρές ηλικίες!

Σε αυτό το ποδοσφαιρικό… παρελθόν του ΜΕΛΑΣ Άγιος Ελευθέριος Αιγάλεω, όπου ο σύλλογος ήταν (και είναι)… «κυψέλη» ακαδημιών και αυτού του αθλήματος, πάμε καμιά 13αριά χρόνια πίσω, την σεζόν 2007-2008, όπου ανασύρουμε φωτογραφία από το τμήμα JUNIOR, μια φωτογραφία με ιστορικό… αποτύπωμα, καθώς εικονίζεται ως προπονητής ο εμβληματικός βετεράνος Αιγαλιώτης άσος Γιάννης Κατσικογιάννης (πρώτος, από αριστερά πάνω στην κεντρική φώτο), ο δικό μας… Τζοβάνι!

Λίγα λόγια, για τον Γιάννη Κατσικογιάννη, ο οποίος κατέγραψε τεράστια διαδρομή 8 ετών ως ποδοσφαιριστής της Α΄ Εθνικής με την φανέλα του Εθνικού Πειραιά.

Ο συμπολίτης μας, γεννήθηκε το 1962 και το 1973 ξεκίνησε από τα «τσικό» του Αιγάλεω, για να αποκτηθεί το 1977 από τον Εθνικό, μετέχοντας στο εφηβικό τμήμα των Πειραιωτών, και κάνοντας το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική το 1980 – σε ηλικία 18 ετών - σε ένα ισόπαλο 0-0 με τον Ολυμπιακό, στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Κατσικογιάννης, έπαιξε με τις φανέλες των, Εθνικού Πειραιά (1980-1987) Α΄ Εθνική, Τρίκαλων (1988-1989), Καλλιθέας (1989-1991), Χαϊδαρίου (1991-1993), Παναυπλιακού (1993-1994).

Φόρεσε ακόμη την φανέλα της Δύναμης Κορυδαλλού και την Ιεράπολης, ενώ από το 1992 κατέχει δίπλωμα προπονητικής.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επισταμένα με τις ακαδημίες, καθώς λειτουργεί επιτυχημένα, μαζί με τον αδελφό του, Τάκη, την δική τους σχολή υποδομών.

Εν ευθέτω χρόνω, θα επανέλθουμε με ειδικό - προσωπικό αφιέρωμα στον εμβληματικό Αιγαλιώτη βετεράνο ποδοσφαιριστή.

Ακολουθεί η φωτογραφία του τμήματος junior του ΜΕΛΑΣ, με όλα τα ονόματα.

 

 

melex

 

 

DDOKARX