Το 1ο ΓΕΛ ΑΙΓΑΛΕΩ,

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ

 

1oGEL arxiki

 

 

 


Με ιδιαίτερη χαρά, το 1ο ΓΕΛ Αιγάλεω υποδέχτηκε τους εταίρους του, στα πλαίσια του ERASMUS +, στο οποίο συμμετέχει. Οι εργασίες έλαβαν μέρος στην Αθήνα από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη δημιουργικότητα και επιτυχία.
Στο πρόγραμμα εκτός από την Ελλάδα και το 1ο ΓΕΛ Αιγάλεω,  συμμετέχουν η Βουλγαρία, η Σουηδία, η Ιταλία, η Ρουμανία και η Τουρκία. Μετά την πρώτη συνάντηση στη Σουηδία, ήρθε η σειρά του Λυκείου της πόλης μας να αναλάβει τη διοργάνωση της συνάντησης, που περιελάμβανε επίπονη δουλειά αλλά και στιγμές χαλάρωσης. Μια θερμή υποδοχή επιφύλαξε στους φιλοξενούμενούς ο Δήμος Αιγάλεω, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου ενώ οι κύριες εργασίες του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Το έργο αυτό έχει ως βασικό στόχο τη χρήση νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση, την εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων μάθησης, τη διαδραστικότητα, τη διαθεματικότητα και την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των μαθητών. Απώτατος σκοπός είναι η παρεχόμενη παιδεία να εκσυγχρονιστεί και να ανοίξει νέους δρόμους και τρόπους σκέψης, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και να εξοπλίζουν τους νέους ανθρώπους με κριτική ικανότητα! Αξιέπαινη η προσπάθεια και  ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Οι εκπαιδευτικοί αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι συνεχίζουν ακάθεκτοι την παιδαγωγική τους πορεία μαζί με τους μαθητές.
Η παιδαγωγική ομάδα του 1ου ΓΕΛ αποτελείται από τους παρακάτω εκπαιδευτικούς: Φιλιόγλου Μιχάλη (συντονιστής), Ζολινδάκη Σταυρούλα, Κοτσιανίδου Γεωργία, Κουρεμάδη Γεωργία, Μήτσαινα Μαρία και Σκέρλου Μαίρη.
               Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του έργου στη σελίδα στο fb, Innovative teachers for Interactive teaching.

 

1o gel 01

 

 

 

1o gel 02

 

 

 

1o gel 03

 

 

1o gel 04

 

 

1o gel 05

 

 

 

 

 

 

 

1o gel 06

 

 

 

 

 

 

1o gel 07

 

 

 

1o gel 08

 

 

 

1o gel 09

 

 

 

1o gel 10

 

 

1o gel 11

 

 

 

1o gel 12

 

 

1o gel 13

 

 

1o gel 14

 

 

1o gel 15

 

 

1o gel 16

 

 

1o gel 17

 

 

 

1o gel 18

 

 

1o gel 19

 

 

1o gel 20

 

 

1o gel 21