ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣ-ΡΙΖΟΣ 

ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΔΑΙΟΥ.

Η ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ !!!

 

X 5 ARXIKI αντίγραφο

 

Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΡΙΖΟΣ ΗΛΙΑΣ και η ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΔΑΙΟΥ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων του " ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ" που διεξήχθη στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.

Ο Ηλίας νίκησε στον τελικό τον αθλητή του Οδυσσέα Χαλανδρίου Πίκουλη Βασίλη και η Μαρία την αθλήτρια της Μεσαριάς Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα.

Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ κατέλαβε την 5η θέση και ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΡΒΕΡΗΣ την 6η θέση.

Στα κορίτσια η ΡΑΛΛΙΑ ΛΑΙΜΟΥ κατέλαβε την 5η θέση.

Στους Έφηβους αγωνίστηκαν 30 αθλητές και στις Νεανίδες 31 αθλήτριες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία καθώς και τους προπονητές τους που πήραν μέρος στους αγώνες .

Ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή , διοργανώνοντας αγώνες στο Αιγάλεω ,με σκοπό όλα τα παιδιά να περάσουν καλά πιστεύουμε ότι τον πετύχαμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Με τη στήριξη όλων των σωματείων της Αθήνας αλλά προ πάντων με την στήριξη του Ο.ΞΙ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ τα παιδιά έπαιξαν και χάρηκαν τους αγώνες χωρίς το άγχος των επίσημων διοργανώσεων.

Ευελπιστούμε ότι του χρόνου θα μας εμπιστευτούν περισσότερα σωματεία απ'όλη την Ελλάδα.

Η ΚΟΥΛΛΑ ΑΝΝΑ Κυπελλούχος στο U-13 με την ΜΠΑΛΛΟΥ ΕΛΕΝΗ να καταλαμβάνει την 6η θέση.

Στα αγόρια της ίδια κατηγορίας ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ ήταν 5ος και ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΖΟΒΑΝΗΣ 6ος 

Στη κατηγορία U-10 ο ΣΤΑΘΗΣ ΒΕΡΓΗΣ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και οι : ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΤΣΑΠΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ το χάλκινο μετάλλιο. Την 7η θέση κατέκτησε ο ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ και την 8η θέση ο ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ.

- Για μια ακόμα χρονιά η ΞΙΦΑΣΚΙΑ του ΑΙΓΑΛΕΩ κατέκτησε την 1η θέση στη γενική βαθμολογία των συλλόγων στο Ξίφος Ασκήσεως.

Πάντα με το ίδιο κέφι και μεράκι γι'αυτό που αγαπάμε ,συνεχίζουμε χρόνια τώρα να δημιουργούμε σωστούς ανθρώπους ,μαθαίνοντας τους να σέβονται και να εκτιμούν τους συνανθρώπους τους και μετά να γίνονται αθλητές με κύρος και προσωπικότητα.

Έχουμε μάθει να σεβόμαστε όλους τους συναδέλφους προπονητές και να τους στηρίζουμε για το καλό του αθλήματος.

Στο αγωνιστικό μέρος, μετά την τεράστια επιτυχία της συμμετοχής της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, είχαμε τις επιτυχίες της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΛΔΑΙΟΥ που μας έκαναν αρκετά υπερήφανους.

11η στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ-16η στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ και 2η στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ.

Φέτος κατακτήσαμε το 102ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .Η επιτυχία αυτή μας κάνει πιο δυνατούς και ευελπιστούμε πολύ σύντομα να τα κάνουμε 200 !!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ.

ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ...ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕς ΜΑΣ.

ΤΗΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ κα ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ Κους ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ και ΚΑΥΤΑΝΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

- 32ΑΔΑ Η ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ -39ος Ο ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΤΙΦΛΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

- Πολύ καλή παρουσία είχε ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Ο Νίκος σημείωσε 4 νίκες και 2 ήττες στη πουλ αλλά στο νοκ αουτ για την είσοδό του στη 32άδα έχασε από ΛΕΥΚΟΡΩΣΟ 14-15 αν και προηγήθηκε 14-10.

Το πάθος και η θέληση για τη διάκριση σίγουρα θα υπερκαλύψουν τον δυσανάλογο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο ανταγωνισμό !!!!

- Όταν στη πουλ είσαι αντιμέτωπη με αθλήτριες από τη ΓΑΛΛΙΑ την ΡΩΣΙΑ την ΟΥΓΓΑΡΙΑ και την ΡΟΥΜΑΝΙΑ τότε προσπαθείς για την υπέρβαση. Και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ το κατάφερε αφού προκρίθηκε στην 32άδα.Εκεί αντιμέτωπη με την μετέπειτα Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια ,Ιταλίδα ERRICO ,μάχεσαι για το καλύτερο .Ήττα τελικά 7-15.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!

 

X 1

 

 

X 2

 

X 3

 

X 6

 

X 4