ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΕΠ' ΩΜΟΥ ΟΙ ΞΙΦΟΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!

 

Ανώνυμο-1 αντίγραφο

 

Τέλος οι καλοκαιρινές διακοπές για τους Αθλητές της ξιφασκίας του ΑΙΓΑΛΕΩ και για μια ακόμα χρονιά έδωσαν ραντεβού στις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου ( ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 51 ) ,την Δευτέρα 31/8 ,με το προπονητικό μας team ξεκινώντας έτσι προπονήσεις ενόψη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Μετά το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου , εδόθησαν οι απαραίτητες οδηγίες από τους προπονητές μας ,κα ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ,κον ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ και κον ΚΑΥΤΑΝΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων.

 

Ετέθησαν οι στόχοι της νέας αγωνιστικής περιόδου, οι οποίοι παραμένουν οι ίδιοι όσον αφορά τους αγώνες του εσωτερικού ,φέρνοντας τον Σύλλογό μας για μια ακόμα φορά στη πρώτη θέση της Γενικής Βαθμολογίας στο ξίφος ασκήσεως.

 

Οι προπονητές μας εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι φέτος η πορεία των αθλητών μας στους αγώνες του εξωτερικού θα είναι πολύ καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά πετυχαίνοντας την υπέρβαση που είναι μέσα στις δυνατότητες τους.

 

Πρώτοι αγώνες για τους αθλητές μας, το ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ ,που θα διεξαχθεί στις ΠΡΕΣΠΕΣ 5/9. Ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει με 15 αθλητές-τριες.

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των Α.Ε.Ι και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

 

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

 

ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Όλο και περισσότερα νέα παιδιά εμπιστεύονται οι γονείς τους στη ξιφασκία του ΑΙΓΑΛΕΩ .Οι εγγραφές νέων αθλητών ,στα τμήματα των αρχαρίων του Συλλόγου μας, ξεκίνησαν από αρχές Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ,γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τους προπονητές του Συλλόγου μας ,οι οποίοι καθημερινά στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας του Συλλόγου μας (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 51-ΑΙΓΑΛΕΩ ,210 5910876), φροντίζουν όχι μόνο για την αρτιότερη εκμάθηση των μυστικών της ξιφασκίας ,αλλά και την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών στις ιδέες και αξίες του αθλητισμού!!

 

ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 

ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ :

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

 

ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ :

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ & ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΦΗΒΩΝ & ΝΕΩΝ
( 2007-08-09-10-11 )

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 

ΚΑΥΤΑΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ :

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 

 

AFISA