Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ !!!

 

 

 

Για το ΜΠΑΚΟΥ θα ταξιδεύσουν ο ΝΙΚΟΣ και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ προκειμένου να λάβουν μέρος στους 1ους ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

 

Οι αθλητές μας ,οι οποίοι θα συνοδεύονται από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια και μητέρα τους κα ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ, θα αγωνιστούν στις 24 & 25 Ιουνίου στα ατομικά του ξίφους ασκήσεως.

 

Η συμμετοχή των αθλητών μας σε μια τόση μεγάλη διοργάνωση αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική Ξιφασκία αφενός, αλλά ιδιαιτέρως μεγάλη επιτυχία για τα δυο αδέλφια ,της προπονήτριας τους ,αλλά και της ξιφασκίας του ΑΙΓΑΛΕΩ !!!

 

Η πρόκριση των αθλητών μας επιτεύχθηκε πριν από 3 μήνες σε αγώνες πρόκρισης που έγιναν στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ και στους οποίους κατάφεραν να αποκλείσουν αθλητές με μεγάλες περγαμηνές στη ξιφασκία.

 

Στόχος και των δύο είναι η είσοδός τους στη τελική 8άδα ,αποτέλεσμα το οποίο δεν είναι ακατόρθωτο σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

 

Η αναχώρηση της αποστολής ,η οποία γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής , είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 18 Ιουνίου και η επιστροφής στις 29 Ιουνίου.

 

Το Δ.Σ του συλλόγου μας , ο φίλαθλος κόσμος της ξιφασκίας ,αλλά και οι φίλαθλοι της πόλης του ΑΙΓΑΛΕΩ τους εύχονται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!