ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΙΑΣ

 

(ΜΕΤΑ ΑΠΟ 33 ΧΡΟΝΙΑ)

 

ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΦΩΤΟ)!

 

KRTARX

 

 

Μπορεί οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ να έχουν τελειώσει και όλες οι ομάδες να βλέπουν την επόμενη σεζόν, αλλά χθες το απόγευμα Παρασκευής 1 Ιουνίου 2018, είχαμε στην πόλη μας το Αιγάλεω το… ρέκβιεμ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κρόνου, που μετά από 33 χρόνια λειτουργίας (έτος ίδρυσης 1985) παύει να υφίσταται και συνεχίζει πλέον ως ΑΕ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, με έδρα τον γειτονικό Δήμο.
Παλιοί παίκτες, παράγοντες, βετεράνοι, παίκτες του ανδρικού τμήματος και των ακαδημιών, φίλοι, γονείς παιδιών από τις υποδομές και άλλοι συμπολίτες μας, έπειτα από το κάλεσμα του Χρήστου Σημαντήρα (που είναι και ο δημιουργός της ΑΕ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ), έδωσαν βροντερό παρών χθες στο γήπεδο Οριζομύλων, όπου πολλοί από αυτούς έπαιξαν ένα τελευταίο εσωτερικό 90λεπτο, στον τελευταίο αποχαιρετισμό του Κρόνου Αιγάλεω προς την πόλη, το γήπεδο και έδρα της ομάδας και σε όλο αυτό το διάβα του ερασιτεχνικού σωματείου στην αθλητική ιστορία του Αιγάλεω, σε αυτές τις μικρές αλλά σημαντικές ιστορίες που καταγράφουν τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία. Ήταν συγκινητική αυτή η τελευταία… υποστολή σημαίας και ειδικά για τους παλαιότερους που μετείχαν με τον έναν ή, τον άλλο τρόπο στον σύλλογο, αλλά οι περισσότεροι, που ήδη είχαν δημιουργήσει στον Κρόνο την ποδοσφαιρική τους οικογένεια, ανανέωσαν το ραντεβού τους στο πλευρό του Χρήστου Σημαντήρα και στη νέα του προσπάθεια με το σωματείο ΑΕ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. Για την ιστορία θα θυμόμαστε ότι την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 η φανέλα με τα πορτοκαλί και μαύρα χρώματα,… κυμάτισε για τελευταία φορά στο γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω. (Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από το χθεσινό τελευταίο αντίο).

 

AQU

 AQUAHALL (κατάστημα ειδών κολύμβησης): Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 87-89, Χαϊδάρι, τηλ.: 211 4009054.

 

KRONS17

 

KRT1

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Για τον ιστορικό του μέλλοντος. Η τελευταία ομαδική φωτογραφία του Κρόνου, εν Αιγάλεω (γήπεδο Οριζομύλων) Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018.

 

KRT2

 

KRT3

 

 

KRT4

 

KRT5

 

KRT6

 

KRT7

 

KRT8

 

KRT9

 

KRT1

 

KRONS17

 

AQU

 AQUAHALL (κατάστημα ειδών κολύμβησης): Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 87-89, Χαϊδάρι, τηλ.: 211 4009054.