ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXGIPP

 

 

 

Παράγοντες - μέλη διοικήσεων, ποδοσφαιρικών ερασιτεχνικών σωματείων του Αιγάλεω, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιουλίου 2022, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στην πόλη μας, τα σωματεία τους και κατ’ επέκταση, καίρια προβλήματα / θέματα που υφίστανται και πρέπει να υπάρξουν λύσεις, κυρίως από πλευράς Δημοτικής Αρχής.

Στην συνάντηση έλαβαν μέρος, ο Πρόεδρος της Ελλάς Ποντίων κ. Κώστας Φούντας, ο Πρόεδρος της Ιεράπολης κ. Μάκης Ζάχαρης, ο Πρόεδρος του Ορφέα Αιγάλεω κ. Θανάσης Τιτόνης, το μέλος του ΔΣ του Ζέφυρου Αιγάλεω, κ. Βαγγέλης Κουρεντζής, το μέλος του ΔΣ του Διαγόρα Αιγάλεω, κ. Στέλιος Γιάκας και ο εκπρόσωπος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Θεμιστοκλής, κ. Νίκος Ραυτόπουλος.

 

 

OMMESS

 

 

Φλέγον ζήτημα, το γηπεδικό. Και ποσοτικά και τεχνικά. Οι εκπρόσωποι των ομάδων, αναφέρθηκαν επισταμένα στην κακή κατάσταση των πλαστικών τερέν, που είναι ειδικά, στα γήπεδα, ΔΑΚ και Οριζομύλων, όπως και για τους άλλους χώρους / τομείς (ηλεκτρολογικούς, κτλ.), των εγκαταστάσεων, που χρειάζονται άμεση δραστηριοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου για βελτιωθούν οι καταστάσεις. Επίσης, τέθηκε το θέμα, ότι οι ομάδες πλέον, άρα και η αθλούμενη νεολαία της πόλης που μετέχει στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, «στενάζουν» στα δύο (2) αυτά γήπεδα, όπου και εκεί θα τεθεί αίτημα προς την Δημοτική Αρχή για περαιτέρω ενέργειες, σε ζήτημα δηλαδή, τόσο ποσοτικό, όσο και χρονικό (π.χ. να βρεθούν και άλλοι χώροι).

Ειδικά για τους πλαστικούς τάπητες στα γήπεδα, ΔΑΚ και Οριζομύλων, η κατάσταση τους πλέον έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα όρια χρήσης τους, και προφανώς οι σύλλογοι,… χθες θα ήθελαν αλλαγή στους τάπητες, αλλά αυτά επειδή δεν γίνονται μαγικά, τουλάχιστον θα ζητήσουν άμεσες και έμπρακτες βελτιώσεις από την Δημοτική Αρχή, με επόμενο βήμα την αλλαγή τους.

Μάλιστα να αναφέρουμε, ότι κατά τους προηγούμενους μήνες, υπήρξαν δημοσιεύματα με δηλώσεις του Προέδρου του Ορφέα Αιγάλεω, κ. Θανάση Τιτόνη, ο οποίος από τότε… «έκρουε τον κώδωνα», ειδικά για τον τάπητα στο ΔΑΚ Αιγάλεω, τονίζοντας ότι είναι επικίνδυνος για την άθληση ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, και ζητούσε από την Δημοτική Αρχή την αλλαγή του. Μάλιστα ο κ. Τιτόνης, είχε επισημάνει, ότι εκτός από την Δημοτική Αρχή Αιγάλεω, θα θέσει το θέμα και στην ΕΠΣΑ, αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής.

Εν πάσει περιπτώσει, αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση παραγόντων ποδοσφαιρικών σωματείων του Αιγάλεω, λίγο πριν την έναρξη των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων τους (οι προετοιμασίες μάλιστα ξεκινούν πάντα πιο νωρίς, τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου) τον Σεπτέμβριο για την σεζόν 2022-2023.

Οι παραπάνω συνομιλητές και εκπρόσωποι, συμφώνησαν, στα επόμενα 24ωρα, να συντάξουν σχετική κοινή επίσημη επιστολή προς την Δημοτική Αρχή με όλα τα αιτήματα και παράλληλα σε πρώτη φάση να συναντηθούν με τον Δήμαρχο.

Και επειδή,… θαύματα δεν γίνονται, σε πρώτη φάση, με το να μπει ένας τάπητας, τουλάχιστον οι εκπρόσωποι των σωματείων θα ζητήσουν από την Δημοτική Αρχή, να υπάρξουν βελτιώσεις σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις, αλλά και γενικά καλύτερη διαχείριση του Δήμου, σε θέματα που αφορούν την χρήση των γηπέδων, τα προγράμματα και τις ώρες.

Εν αναμονή λοιπόν…

 

 

 

VOSSMAKET