ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ

 

ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΟΥΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ

 

lykex

 

 

Ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης με πρωτοβουλία της Stoiximan παρέδωσε απινιδωτές σε ερασιτεχνικά σωματεία της Αθήνας. Με αυτή την κίνηση δίνεται η δυνατότητα στα αθλητικά σωματεία να έχουν την υποστήριξη για να μπορούν να σωθούν συνάνθρωποί μας.

Η πρωτοβουλία της Stoiximan αποδεικνύει ότι σε συνδυασμό με την κρατική πρωτοβουλία μπορεί να δοθεί στήριξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Στον εκπρόσωπο του ΔΣ των Λύκων Χαϊδαρίου, κ. Γιάννη Πατρινάκο, τον απινιδωτή παρέδωσε, ο Σύμβουλος του Υπουργού κ. Νίκος Γιαννακόπουλος, ενώ στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο εντεταλμένος Σύμβουλος ΕΕΤΑΑ κ. Μπάμπης Καούκης, πολιτευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας.

Σε δήλωση του το μέλος του ΔΣ των Λύκων Χαϊδαρίου, κ. Γιάννης Πατρινάκος, τόνισε:

«Ευχαριστούμε την μεγάλη εταιρεία Stoiximan για την μεγάλη πρωτοβουλία, τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, και ιδιαιτέρως τον δραστήριο κάτοικο των προαστίων μας κ. Μπάμπη Καούκη, ο οποίος ενήργησε, προκειμένου ένας από τους απινιδωτές να φτάσει και στο ερασιτεχνικό σωματείο μας.

Ο Μπάμπης Καούκης, που πολιτεύεται στην Δυτική Αθήνα, εδώ και αρκετά χρόνια, συνεχώς, είναι κοντά στις τοπικές κοινωνίες των δυτικών συνοικιών, ενώ μάλιστα, για όσους δεν γνωρίζουν, έχει ξεκινήσει την διαδρομή του από την τοπική αυτοδιοίκηση, όπου έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου, συμβάλλοντας και αυτός, στον αγώνα που δίνουμε σε τούτα εδώ τα μέρη, για να γίνει η καθημερινότητα των προαστίων μας καλύτερη».

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Σύμβουλος του Υπουργείο Υγείας κ. Νίκος Γιαννακόπουλος, ο ισχυρός παράγοντας των Λύκων Χαϊδαρίου κ. Γιάννης Πατρινάκος και ο κ. Μπάμπης Καούκης

 

 

xnl 21

 

 

mess