ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ Ο ΤΑΚΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ

 

ΣΤΗΝ Β5 ΝΟΔΕ!

 

SPNP

 

 

Την παρθενική του ομιλία – ως επίσημο μέλος της Β5 ΝΟΔΕ (Ταμίας και Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας) - ενώπιον μεγάλου ακροατηρίου και παρόντος του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, σε αίθουσα του Δήμου Περιστερίου, πραγματοποίησε ο γνωστός επιχειρηματίας, πρώην κάτοικος Αγίας Βαρβάρας (επιχειρηματικά δραστηριοποιείται στο Χαϊδάρι εδώ και 27 χρόνια), κ. Τάκης Σπίνουλας.
Χωρίς να “τετραγωνίσει” τον λόγο του, ο Τάκης Σπίνουλας, αυθεντικός εκπρόσωπος του αμιγούς ιδιωτικού τομέα, μίλησε… απλά ελληνικά, εκφράζοντας τις δυσκολίες και τις αγωνίες, που περνούν, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ο απλός λαός, οι οποίοι έχουν μπει στις… μυλόπετρες του ελληνικού κράτους και δεν μπορούν να πάρουν ανάσα.
Ο Τάκης Σπίνουλας, αυθόρμητα, αλλά εξίσου αναλυτικά, αναφέρθηκε τους φόρους και τα οικονομικά βάρη, που πληρώνουν οι έλληνες πολίτες για να διατηρείται ακέραιος ο κρατικός μηχανισμός εις βάρος του κοινωνικού συνόλου σε αυτές τις εποχές επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ. “… Φτάσαμε να πληρώνουν από την τσέπη τους, όλοι οι νοικοκυραίοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες, για να μην κλείσουν οι επιχειρήσεις τους…”, είπε σε μια αποστροφή της ομιλίας του ο Ταμίας της Β5 ΝΟΔΕ και υπερθεμάτισε λέγοντας ακόμη: “… ζούμε σε ένα περιβάλλον όπου θεωρείται, ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, είναι κλέφτες και φοροφυγάδες… ενώ κανονικά για να πάρει μπροστά η μηχανή της ελληνικής οικονομίας, ο ιδιωτικός τομέας είναι αυτός που πρέπει να στηριχθεί με καινοτόμες πρωτοβουλίες, όπου το κράτος δεν θα μπαίνει εμπόδιο, αλλά θα ανοίγει δρόμο με προφανή στόχο να μειωθεί η ανεργία και να έρθει η αληθινή ανάπτυξη. Η Ελλάδα θα μείνει όρθια και έφτασε ή ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα οδηγήσει την χώρα μπροστά…».
(Στην κεντρική φώτο, ο Τάκης Σπίνουλας (με κερκυραϊκές ρίζες) με τον Αρκάδα στην καταγωγή, πρώην Υπουργό Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας – 2009 - και τ. Βουλευτή Β΄ Αθήνας, κ. Γιάννη Παπαθανασίου, στην συνεδρίαση της Β5 ΝΟΔΕ την περασμένη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018).

 

PS2

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Τάκης Σπίνουλας με της Υπεύθυνη Γυναικών της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, κ. Δώρα Φαρουτζή.

 

LEMX

 LEMONAKI (Μουσικό μεζεδοπωλείο): Στρ. Καραϊσκάκη 35 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5322122