ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

Σπουδαία προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο για τις φιλόδοξες και οργανωμένες ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, καθώς η διοίκηση της ομάδας υπό τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Αρβανίτη και σύμφωνα με τα πλάνα του Τεχνικού Διευθυντή των υποδομών του συλλόγου κ. Μάξιμου Κατικαρίδη, ανακοίνωσε πριν από λίγο την έναρξη συνεργασίας με τον γνωστό προπονητή κ. Νίκο Κανελλόπουλο (φώτο), ο οποίος καταλαμβάνει πλέον πόστο προπονητή στις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.
Ο Νίκος Κανελλόπουλος, που τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου, ενώ μάλιστα κατά την σεζόν που πέρασε διετέλεσε και προπονητής στο ανδρικό τμήμα του ΑΟΧ από την 7η έως την 13η αγωνιστική – με συγκομιδή 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, μία (1) ήττα – έδωσε τα χέρια με τους Αρβανίτη, Κατικαρίδη και από την προσεχή Δευτέρα ξεκινάει προπονήσεις με τα τμήματα υποδομών του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.
Ο εν λόγω τεχνικός, που κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA B, σε επίπεδο ανδρικών ομάδων, εκτός από τον ΑΟΧ, έχει διατελέσει προπονητής σε ΑΕ Ν. Φαλήρου, Καλαμάκι, Ιεράπολη, Αμφιάλη, ενώ την τελευταία τετραετία έχει κάνει και αυτός «στροφή» προς τις μικρές ηλικίες.
Ο Νίκος Κανελλόπουλος αναλαμβάνει τα τμήματα τζούνιορ του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.