Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ…

 

 

 

ΗΤΤΑ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΟΜΑΝΤΖΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 

Εσωκομματική ήττα για τον πρώην Δήμαρχο Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια (φώτο δεξιά), ο οποίος σε ψηφοφορία για την διαδοχή του Γιώργου Κουμουτσάκου (ορίστηκε εκπρόσωπος επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας) στον συνδυασμό του στην Περιφέρεια Αττικής, έχασε στην ψηφοφορία από τον έτερο υποψήφιο Βασίλη Κορομάντζο (φώτο αριστερά), πρώην Αντιδήμαρχο Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υποψηφιότητα Μαραβέλια στηριζόταν από το στρατόπεδο Μητσοτάκη, ενώ ο Κορομάντζος είχε στήριξη από το στρατόπεδο Μεϊμαράκη.
Μετά τη «μεταγραφή» Κουμουτσάκου στην πρώτη γραμμή των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη και την ανάληψη καθηκόντων εκπροσώπου Τύπου, η παράταξη της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής κλήθηκε να επιλέξει τον νέο «αρχηγό» της.
Η πλειοψηφία των συμβούλων της παράταξης προτίμησε τον Αρκάδα την καταγωγή Βασίλη Κορομάντζο, αντί του Δημήτρη Μαραβέλια, ένα αποτέλεσμα που έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις στη Συγγρού. Ο Βασίλης Κορομάντζος έχει μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, τόσο στον Δήμο Αθηναίων όσο και στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, ενώ είναι μαχόμενος δικηγόρος. Πρωτοεκλέχθηκε ως δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα το 1986 (ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος επί Έβερτ), μετέπειτα διετέλεσε Αντιδήμαρχος της Αθήνας και Γ. Γραμματέας της ΚΕΔΚΕ. Τελικά ο Αντιδήμαρχος (Κορομάντζος) κέρδισε τον Δήμαρχο (Μαραβέλιας)!