ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Μ. ΣΕΛΕΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

 

 

Συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου πραγματοποίησαν ο Άκελ Τακάζ, πρόεδρος της Παλαιστινιακής Επιτροπής Ειρήνης και Αλληλεγγύης και η Δέσποινα Μάρκου μέλος της ΕΕΔΔΑ.

 

Ο Μιχάλης Σελέκος, δήμαρχος Χαϊδαρίου, εξέφρασε την έμπρακτη αλληλεγγύη του Δήμου στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό, ιδιαίτερα αφού το Χαϊδάρι υπήρξε μια μαρτυρική πόλη, καθώς είχε στρατόπεδο συγκέντρωσης των ναζί κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Τόνισε ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχει ο δήμος, θα εκφραστεί η φιλία και η αλληλεγγύη προς τους Παλαιστινίους με τη διοργάνωση εκδήλωσης αλληλεγγύης.

 

Ο Άκελ Τακάζ ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή και τον Μιχάλη Σελέκο και υπογράμμισε ότι κάθε λαός υπό κατοχή πρέπει να παλεύει για την ελευθερία του. Σημείωσε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί, προσθέτοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να ακουστεί η αλληλεγγύη των λαών καθώς είναι ένα μέτρο πίεσης για τη δημιουργία του ανεξάρτητου, βιώσιμου και κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους, στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, δίπλα στο Ισραήλ.