ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ»

 

Με ένα λιτό κάλεσμα, που διοργάνωσε την Πέμπτη 18/9, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά», Βαγγέλης Ντηνιακός, προς τα μέλη του συνδυασμού στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα δυναμικής συνέχειας και παρουσίας στα κοινά της πόλης.

Καλεσμένοι ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και φίλοι του συνδυασμού, οι οποίοι από το ξεκίνημα, στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου έως και την Κυριακή των Δημοτικών εκλογών, εργάστηκαν ενεργά για ένα νέο, αναγεννημένο πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά Χαϊδάρι.

Το φθινοπωρινό αυτό αντάμωμα σηματοδότησε, παράλληλα, και μια νέα αρχή   δυναμικής παρουσίας του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά» στα κοινά της πόλης μας, με τον επικεφαλής αλλά και τα μέλη του να δηλώνουν έτοιμοι να δίνουν το παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης πενταετίας.

«Η παράταξή μας συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον να παρακολουθεί και να συμμετέχει στα κοινά του Χαϊδαρίου τόσο με τους εκλεγμένους εκπροσώπους της εντός του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και εκτός. Γειτονιά τη γειτονιά θα είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας, καταγράφοντας τα προβλήματα, προτείνοντας λύσεις και παρακολουθώντας το έργο της νέας Δημοτικής αρχής, τηρώντας την υπόσχεση που δώσαμε προεκλογικά», δήλωσε σχετικά ο Β. Ντηνιακός.