Αντώνης Αντωνόπουλος:

«Να φτάνεις να ψηφίζεις και να εκλέγεις

τον απόλυτο πολιτικό σου αντίποδα!! »

 

 

 

 

 

Φίλοι μου τώρα που οι Δημοτικές εκλογές τελείωσαν και ο λαός επέλεξε ποιους θέλει να συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να τον εκπροσωπούν για τα επόμενα 5 χρόνια, θέλω να πω δυο λόγια για μένα...
 
Δεν αποζητώ την συμπάθεια ή την αποδοχή των πολλών, αυτό άλλωστε είναι ανέφικτο . Νιώθω πως κάποιοι με αγαπούν για αυτό που είμαι.. Και πιθανόν κάποιοι άλλοι με αντιπαθούν ή και με μισούν για τον ίδιο ακριβώς λόγο..
 
Δεν ζω την ζωή μου για να ευχαριστήσω κανέναν..
Στόχος μου είναι να είμαι εγώ καλά χωρίς να βλάψω η να πληγώσω κανέναν.. Μου αρκεί κάθε μέρα να είμαι λίγο καλύτερος από ότι χθες.. Κάθε μέρα και μια νίκη στον χθεσινό μου εαυτό..
 
Θα ήθελα λοιπόν να επισημάνω, ότι η ενασχόληση με τε κοινά για μένα, ήταν και θα συνεχίσει και στο μέλλον να είναι λειτούργημα και προσφορά προς τον συνάνθρωπο και όχι τρόπος κοινωνικής ανέλιξης, επιβίωσης ή και πλουτισμού...
 
Έτσι επέλεξα να κρατήσω μακριά από μένα κάθε κομματική εξάρτιση η και συμφωνία για μελλοντικές δεσμεύσεις με όποιο τίμημα, δέχτηκα έτσι την τιμητική πρόταση, να είμαι υποψήφιος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό του Βαγγέλη Ντηνιακού, με μια αμοιβαία εμπιστοσύνη, αλληλοεκτίμηση και σεβασμό, χωρίς να ζητήσω απολύτως τίποτα.
 
Για μένα η κοινωνική καταξίωση, όπως και τα απαραίτητα του βιοπορισμού σου πρέπει να τα έχεις κατακτήσει πριν αποφασίσεις να ασχοληθείς με τα κοινά..
 
Αισιοδοξώ να πιστεύω, ότι οι άνθρωποι της πόλης που με τίμησαν με την θετική τους Ψήφο ..που θερμά κι από καρδιάς τους ευχαριστώ, μάλλον τιμούν τέτοιες αξίες και πιστεύω ότι μόνο έτσι, θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε κάποτε το Δήμο μας στον δρόμο της προκοπής και της Ευημερίας.
 
Τώρα για όσους ψάχνουν τα αντίθετα, για όλους έχει ο μπαχτσές, πάντως σίγουρα όχι ο Δικός μου !!!
 
Υ.Γ 'Αμα όμως φτάνεις (ιδεολογικά).. να γίνεσαι πολιτικό εκκρεμές και να φτάνεις να ψηφίζεις και να εκλέγεις τον απόλυτο πολιτικό σου αντίποδα, (επειδή ίσως τον θεωρείς ευκολότερο αντίπαλο σε πέντε χρόνια), και δεν ψηφίζεις τον Σημερινό Δήμαρχο, που μια επόμενη θητεία θα τον έκανε σίγουρα πολύ δύσκολο αντίπαλο.. τότε λέγεσαι (Πολιτικάντης και Τακτικιστής) και σίγουρα δεν εκφράζεις με τα έργα σου, την Ιδεολογία που προσχηματικά κι εκ του πονηρού μάλλον επικαλείσαι !!!
 
Αλλά για αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν οι κομματικοί Ταγοί !!!
 

Αντώνης Αντωνόπουλος