ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΚΑΙ ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΕ 60 ΦΩΤΟ!

 

 

Το μεγάλο φαβορί του 3ου ομίλου για την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, η πανίσχυρη ΑΕ Μεταμόρφωσης, νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου 2023, στο Αθλητικό Κέντρο Δάσους Χαϊδαρίου με 4-1 τον γηπεδούχο, νεανικό, Αστέρα Χαϊδαρίου, για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, σε ένα παρά πολύ όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι, που ευχαριστήθηκαν στην εξέδρα οι φίλοι των δύο ομάδων, κάτω από τον καταγάλανο αττικό ουρανό.

Οι γηπεδούχοι, παρά τις πολλές απουσίες, μπόρεσαν και… κρατήθηκαν όρθιοι απέναντι στους φιλοξενούμενους για περίπου 40 λεπτά, αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα και σε κομβικό σημείο, στο 41΄ δέχθηκαν το 0-1 με πέναλτι του Ντιέξι.

Στην επανάληψη «μίλησε» ο τοπ – σκόρερ των αθηναϊκών διοργανώσεων, Βασίλης Μαρτέκας, που πέτυχε χατ-τρικ (52’, 73΄, 77΄). Ενδιάμεσα, στο 76΄ ο Κώστας Νίνης, είχε μειώσει σε 1-3.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γαλάνης, Παπαχαρίσης, Γιώργης (46΄ Γιαννούτσος), Λαδάς (72΄ Μπέξης), Αναστασάτος, Τσουμελέας, Παπαγεωργίου (57΄ Νίνης), Τσιρίγκας, Κουλιάνου, Τριανταφυλλίδης (72΄ Νικολαϊδης), Λαζάρου

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Φούσκας, Παπαβασιλείου (69’ Μιγκάκης), Χατζηιωαννίδης (79’ Γιατράς), Αλιάϊ, Σαλούστρος Χ., Σαλούστρος Α., Ντιέξι (79’ Φατί), Τουρέ (84’ Ράπτης), Μαρτέκας, Μπαντίνογλου, Παπαρδάκης (69’ Ζάχαρης)