ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΟΣ:

"…ο κόσμος ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα πρέπει

να ψηφίσει κατά συνείδηση"

 

 

 

 

 

 

Ως Πολίτες Σε Δράση Χαϊδαρίου δώσαμε έναν αγώνα πολιτισμένο κι έντιμο, με στόχευση στον άνθρωπο και στη βελτίωση της καθημερινότητάς του, προβάλλοντας συγκεκριμένες προτάσεις κι αποφεύγοντας τη πόλωση και τη τοξικότητα της διαρκούς αντιπαράθεσης.
 
Έχοντας, πρακτικά στην διάθεσή μας, λιγότερες από 40 ημέρες, χωρίς τυμπανοκρουσίες, με λιγοστά μέσα, αλλά με σοβαρότητα και θετικό λόγο καταφέραμε να πείσουμε ένα σημαντικό ποσοστό πολιτών να μας εμπιστευτεί και να δημιουργήσουμε μια πολύ ισχυρή βάση. Το αποτέλεσμα που πετύχαμε ξεπερνά κάθε προσδοκία και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση αλλά μας δίνει και την εντολή να συνεχίσουμε να είμαστε ενεργητικοί και να αναπτύσσουμε δράσεις ώστε να έχουμε τελικά ένα ΧΑΪΔΑΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
 
Το μήνυμά μας για ανανέωση στη πράξη και όχι στα λόγια είχε θετική ανταπόκριση και αποτυπώθηκε και στην κάλπη
Μας πικραίνει η μεγάλη αποχή, αλλά η πίκρα γίνεται προβληματισμός και ο προβληματισμός θα γίνει δράση ώστε στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές να περιοριστεί κι αυτό το φαινόμενο που δυστυχώς «βολεύει» αρκετούς αλλά δεν ωφελεί την πόλη μας.
 
Δεδομένου της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν έναν προσωπικά τα μέλη της παράταξής μας, υποψήφιους, φίλους κι εθελοντές που έδωσαν έναν άριστο αγώνα.
 
Πάνω από όλα όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας, που μας εμπιστευτήκαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους αυτούς με τους οποίους συναντηθήκαμε το προηγούμενο διάστημα, συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, διαφωνήσαμε (πολλές φορές), αλλά καταφέραμε να έχουμε έναν γόνιμο διάλογο που μας έκανε σοφότερους. Αφού ξεκουραστήκαμε για μία μέρα σηκώνουμε τα μανίκια μας και συνεχίζουμε.
 
Όσον αφορά στη Κυριακή… ο κόσμος ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα πρέπει να ψηφίσει κατά συνείδηση.