ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ “ΡΑΚΟΠΟΛΙΣ”

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (20 ΦΩΤΟ)!

 

 

Μπορεί ο Αστέρας Χαϊδαρίου να ηττήθηκε εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, το πρωί της περασμένης Κυριακής από τον Αρίωνα με 1-0, αλλά αυτό, ουδόλως, επηρέασε την ψυχολογία και το ηθικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς πάνω από όλα η ομάδα της πόλης μας λειτουργεί ως οικογένεια.

Έτσι, λοιπόν, το Κυριακάτικο βράδυ της 1ης Οκτωβρίου 2023, το ποδοσφαιρικό τμήμα, με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, βρέθηκε στο φημισμένο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΡΑΚΟΠΟΛΙΣ» στο Αιγάλεω, όπου οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, γνωστοί για τα αγνά φίλαθλα αισθήματα τους και την αγάπη τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεξιώθηκαν την πολυμελή αποστολή του σωματείου.

Εκλεκτοί μεζέδες, βαρελίσια μπύρα, τσίπουρο ή, κρασί για ορισμένους, σπέσιαλ ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, συνέθεσαν ένα πανέμορφο βράδυ για την αθλητική οικογένεια του Αστέρα Χαϊδαρίου.

* Μέσω της εφημερίδας μας, η Πρόεδρος του συλλόγου “Αστέρας Χαϊδαρίου”, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, εκ μέρους του ΔΣ του σωματείου, ευχαριστεί τους Χαϊδαριώτες ιδιοκτήτες του μουσικού μεζεδοπωλείου «ΡΑΚΟΠΟΛΙΣ» για τη φιλοξενία και την φανταστική βραδιά, που προσέφεραν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.