Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΤΡΙΣΙΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΗΝΙΑΚΟ

 

 

Σε επίσημη δήλωση, για την στήριξη του, προς τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλη Ντηνιακό, προέβη ο επί σειρά ετών χορηγός (THERMIC) του ΑΟ Χαϊδαρίου και Αντιπρόεδρος της ομάδας, συμπολίτης μας κ. Ηλίας Καστρίσιος.

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Ηλίας Καστρίσιος:

«Είμαι γέννημα – θρέμμα Χαϊδαριώτης και αισθάνομαι αυτή η καταγωγή να με αγκαλιάζει από τα παιδικά μου χρόνια έως σήμερα. Από κάποια στιγμή και μετά ζώντας στην πόλη σου γίνεσαι μάρτυρας και θύμα ταυτόχρονα. Ανακαλύπτεις την πρόοδο  στην καθημερινότητα σου και θα υποστείς την ταλαιπωρία που προκαλεί η αδιαφορία των δημοτικών αρχόντων για τα προβλήματα της Πόλης σου. Θες δεν θες θα βρεθείς εκτεθειμένος και στις δύο καταστάσεις. Εύχεσαι να ζεις περισσότερη πρόοδο και λιγότερα προβλήματα, αλλά δυστυχώς οι ευχές δεν αρκούν σε αυτή την δύσκολη από κάθε άποψη διαχείριση ενός Δήμου. Δεν χρειάζεται να έχεις θητεύσει από την θέση δημοτικού συμβούλου για να κατανοήσεις την παραπάνω διαπίστωση.

Είμαι περήφανος για την συμμετοχή μου στο Δ.Σ του Α.Ο.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, που μου έδωσε την ευκαιρία και να βρίσκομαι κοντά στην νεολαία της πόλης μου και την μεγάλη προσπάθεια να αναδείξουμε τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της πόλης μας.

Η εμπειρία μου ως δημότης επιβάλει η επιλογή μου να απέχει από την οποιαδήποτε πολιτική ταυτότητα του υποψήφιου δημάρχου. Γιατί δεν βοηθάει εάν αυτός δεν είναι αποφασισμένος να παράγει έργο. Στηρίζω τον Δήμαρχο Ευάγγελο Ντηνιακό γιατί είδα να υλοποιούνται έργα στην θητεία του.

Ως Αντιπρόεδρος του Α.Ο.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ δηλώνω ενθουσιασμένος με την παρουσίαση του κ. Ντηνιακού για τα έργα Αθλητικών Υποδομών που θα υλοποιηθούν στον Δήμο μας. Πιστεύω πως πρέπει να κερδίσει μια ακόμη θητεία στον Δήμο μας για να δούμε όλα αυτά που έχει στο πρόγραμμα του και για έργα που ήδη έχουν εγκριθεί και θα αλλάξουν την πόλη μας προσφέροντας σε όλους μας καλύτερη ποιότητα ζωής.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ενθάρρυνα την κόρη μου Ελισάβετ να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ γιατί εμπιστεύομαι ανθρώπους που δοκιμάστηκαν και πέτυχαν, όπως ο Ευάγγελος Ντηνιακός.

Ως επιχειρηματίας δεν θέλω πειράματα και υποσχέσεις που μένουν υποσχέσεις».