ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΑΠΟ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

Την πρώτη του μεταγραφική προσθήκη για την σεζόν 2023-2024 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, ολοκλήρωσε ο Αστέρας Χαϊδαρίου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου, Γιώργου Τριανταφυλλίδη.

Σημαντική και ουσιαστική, για το ρόστερ του Αστέρα Χαϊδαρίου, η προσθήκη του εν λόγω νεαρού παίκτη, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ποδοσφαιρικές προσλαμβάνουσες από την Β΄ ΕΠΣΑ, καθώς τις προηγούμενες τρεις (3) σεζόν, φόρεσε την φανέλα του αξιόμαχου, Ορφέα Αιγάλεω.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, που έχει γεννηθεί το 2004 και είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, είναι φοιτητής Ναυτιλιακών Σπουδών στο ΕΚΠΑ, ενώ αγωνίζεται τόσο στην δεξιά, όσο και στην αριστερή πτέρυγα, της επίθεσης (εξτρέμ).

Ξεκίνησε την μπάλα, σε μικρή ηλικία στην γειτονιά του, από τις ακαδημίες της Ελλάς Ποντίων, όπου τότε, είχε προπονητή του, τον νυν συμπαίκτη του στον Αστέρα Χαϊδαρίου, τον Παναγιώτη Γκίλα. Ακολούθως συνέχισε στα τμήματα υποδομών του ιστορικού Αχαρναϊκού, ενώ παράλληλα κλήθηκε και αγωνίστηκε με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα της Μικτής ΕΠΣΑΝΑ.

Πριν τρία (3) χρόνια, μετακόμισε στον φιλόδοξο Ορφέα Αιγάλεω, όπου την σεζόν 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας είχε πέντε (5) συμμετοχές και ένα (1) γκολ. Την επόμενη περίοδο (2021-2022) λόγω των μαθητικών του υποχρεώσεων και της συμμετοχής του στις Πανελλήνιες εξετάσεις, προτίμησε να απέχει και να ρίξει το βάρος στις εγκύκλιες σπουδές του, γεγονός που τον δικαίωσε με την είσοδο του στο ΕΚΠΑ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2022-2023) στην Β΄ ΕΠΣΑ, επέστρεψε δριμύτερος και με την φανέλα του Ορφέα Αιγάλεω κατέγραψε 17 συμμετοχές και ένα (1) γκολ.

Να σημειώσουμε, ότι όσο αφορά το περσινό ρόστερ, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, έχει ανανεώσει την συνεργασία του με 16 παίκτες: Νικολαϊδης, Παπαχαρίσης, Μπεξής, Παπαγεωργίου, Ρίγκερς, Κουλιανού, Λαδάς, Αναστασάτος, Γαλάνης, Γκίλας, Κωστάκος, Λέλης, Χάρμπας, Τζιμούλης, Καραγιαννίδης και Τσουμελέας, ενώ από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, έλαβαν μέρος στην προετοιμασία του ανδρικού τμήματος, καθ’ υπόδειξη του προπονητή Χρήστου Γιώτη, και θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα σεζόν οι, Βασίλης Γιαννούτσος, Θωμάς Γιώργης, Βασίλης Γκρίτζιος, Μπάμπης Δουδωνής, Πέτρος Ζωγόπουλος, Χάρης Μπιρμπίλης και Ιάσονας Χιωτάκης.

* Είναι γνωστό το ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο του Αστέρα Χαϊδαρίου. Πριν από λίγα 24ωρα, ο σύλλογος με την συγκινητική συνεισφορά μελών και φίλων της ομάδας, συγκέντρωσε μαθητικά είδη, τα οποία έγιναν ενέργειες, προκειμένου να παραδοθούν σε παιδιά – μαθητές, σχολικών μονάδων του Παλαμά Καρδίτσας, περιοχή που επλήγη, από τις πρόσφατες πλημμύρες, που «χτύπησαν» ανεπανόρθωτα την περιοχή της Θεσσαλίας.

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ΄ ΕΠΣΑ

 

Α΄ ΓΥΡΟΣ

 

1η Αρίων – Αστέρας Χαϊδαρίου

2η Αστέρας Χαϊδαρίου – ΑΕ Μεταμόρφωσης

3η ΑΕ Περιστερίου – Αστέρας Χαϊδαρίου

4η Αστέρας Χαϊδαρίου – Φοίνικας Καλλιθέας

5η Πράσινα Πουλιά – Αστέρας Χαϊδαρίου

6η Αστέρας Χαϊδαρίου – Φωστήρας Καισαριανής

7η Θρίαμβος Αθηνών – Αστέρας Χαϊδαρίου

8η Αστέρας Χαϊδαρίου – Νέα Σμύρνη

9η Ζέφυρος Αιγάλεω – Αστέρας Χαϊδαρίου

10η ΡΕΠΟ ο Αστέρας Χαϊδαρίου

11η Αστέρας Χαϊδαρίου – ΑΟ ΚΩΦΩΝ

 

 

 

Β΄ ΓΥΡΟΣ

 

12η Αστέρας Χαϊδαρίου – Αρίων

13η ΑΕ Μεταμόρφωσης – Αστέρας Χαϊδαρίου

14η Αστέρας Χαϊδαρίου – ΑΕ Περιστερίου

15η Φοίνικας Καλλιθέας – Αστέρας Χαϊδαρίου

16η Αστέρας Χαϊδαρίου – Πράσινα Πουλιά

17η Φωστήρας Καισαριανής – Αστέρας Χαϊδαρίου

18η Αστέρας Χαϊδαρίου – Θρίαμβος Αθηνών

19η Νέα Σμύρνη – Αστέρας Χαϊδαρίου

20η Αστέρας Χαϊδαρίου – Ζέφυρος Αιγάλεω

21η ΡΕΠΟ ο Αστέρας Χαϊδαρίου

22η ΑΟ ΚΩΦΩΝ – Αστέρας Χαϊδαρίου