ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ 

XRISTOKK

 

 

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο χρονικό διάστημα η αγωνιστική σεζόν 2022-2023 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου ο Αστέρας Χαϊδαρίου σε αυτή την 7η σερί παρουσία του στην κατηγορία (από την περίοδο 2016-2017), μετέχοντας στον 2ο όμιλο, βρέθηκε βαθμολογικά περίπου στην μέση του σχετικού τελικού πίνακα, καταλαμβάνοντας την 6η θέση με 28 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 4 ισοπαλίες, 8 ήττες και τέρματα 32-37. Με μαθηματικούς - στατιστικούς όρους, ήταν πιο βελτιωμένος (και σε επιμέρους στοιχεία) από την προηγούμενη σεζόν 2021-2022, όπου είχε μαζέψει 22 βαθμούς.

Κατά την φετινή περίοδο 2022-2023, το αρχικό δυναμικό ξεκίνημα μέχρι την 7η αγωνιστική, δημιούργησε προσδοκίες, αλλά η κρίσιμη… «κοιλιά» μεταξύ 8ης και 12ης αγωνιστικής, δεν βοήθησε μαθηματικά, άρα και βαθμολογικά, ώστε ο σύλλογος, με λίγους πόντους παραπάνω, να είναι ένα (1) ή, περισσότερα… σκαλοπάτια (βαθμολογικά) παραπάνω.

Εν πάσει περιπτώσει, από την φετινή σεζόν, βγήκαν εξίσου χρήσιμα συμπεράσματα, με το ανανεωμένο την αγωνιστική χρονιά που πέρασε, έμψυχο δυναμικό, ενώ σίγουρα, «κέρδος», είναι και η εκ νέου – πιο ποσοτική – προώθηση νέων παικτών από τις ακαδημίες του σωματείου στο ανδρικό τμήμα, οι οποίες με σταθερά βήματα, έχουν πρόοδο, και σε αυτό το… mood, θα συνεχιστεί, βάσει της σταθερής διοικητικής φιλοσοφίας, το πρότζεκτ και την επόμενη περίοδο. Με ποδοσφαιρική αξιοπρέπεια δηλαδή.

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και για τη νέα περίοδο 2023-2024, αποκαλύπτοντας μάλιστα την ανανέωση συνεργασίας, ο Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής του ανδρικού τμήματος, κ. Χρήστος Γιώτης, με δήλωση του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του, αλλά και αποτίμησε, ως εξής:

«Μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν τελείωσε και έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω αρχικά τους ποδοσφαιριστές μου, που ήταν οι πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδο και έκαναν τα πάντα ώστε η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τους άμεσους συνεργάτες μου, τον γυμναστή Νίκο Καραμικέ και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Κοντόπουλο, για την άψογη προπονητική συνεργασία.

Ειδική αναφορά έκφρασης ευχαριστιών για τον Γενικό Αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Σωτήρη Σφύρη, ο οποίος πάντα ήταν στο γήπεδο για εμάς και τους παίκτες.

Τέλος, ευχαριστώ, την Πρόεδρο της ομάδας μας κ. Νίκη Κυριαζοπούλου και τους ανθρώπους που την πλαισιώνουν στο ΔΣ, που αποτελούν παράδειγμα για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά μιας ομάδας.

Ύστερα λοιπόν από κουβέντα με τους ανθρώπους του συλλόγου για το μέλλον της ομάδας, αποφασίσαμε να δουλέψουμε μαζί και την επόμενη χρονιά, να παρουσιάσουμε μια νέα ανανεωμένη ομάδα με έμπειρους, αλλά και ανερχόμενους ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μας, με το γνωστό, αλλά, διαχρονικό ρητό, «πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε.

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου τα τελευταία χρόνια πατάει γερά στα πόδια του, έχοντας δημιουργήσει ένα καλό όνομα στα γήπεδα της Αθήνας, γεγονός που μας κάνει περήφανους, αλλά μας δίνει και κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο.

Τα καλύτερα έρχονται… Μαζί γράφουμε την ιστορία της ομάδας μας».

 

 

AKADASTMES

 

 

 

MAKETJCB