ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΔΡΕΑ ΛΕΩΤΣΑΚΟ

ARXLEO

 

 

Γνήσιο τέκνο των Δυτικών Προαστίων μας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθήνας, κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, ενεργεί, στηρίζει και εργάζεται, τόσο θεσμικά, όσο και προσωπικά, με γνώμονα το ευρύτερο κοινωνικό όφελος θεσμών, δομών, συλλόγων και φορέων, που προάγουν έννοιες, αξίες και λειτουργίες, απαραίτητες για τις περιοχές μας, με στόχο το εύρυθμο παρόν και απώτερα, ένα πιο αισιόδοξο και καλύτερο μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτής της αλληλέγγυας συνεισφοράς και προσφοράς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, παρέδωσε στο Ποδοσφαιρικό Σωματείο “ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ”, φορητό Απινιδωτή, μία απαραίτητη ιατρική συσκευή εκτάκτων καταστάσεων, με σκοπό την διασφάλιση υγείας αθλητών.

Στην ανακοίνωση του ο Αστέρας Χαϊδαρίου αναφέρει τα εξής:

«Το πρωί της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου 2022 η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κα Νίκη Κυριαζοπούλου επισκέφθηκε και συνάντησε τον καλό της φίλο, Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθήνας, κ. Ανδρέα Λεωτσάκο, ο οποίος δώρισε στο σωματείο μας έναν απινιδωτή.

Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας, αλλά και όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Αστέρα Χαϊδαρίου, ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθήνας, κ. Ανδρέα Λεωτσάκο, για την δωρεά του απινιδωτή με σκοπό την προάσπιση της υγείας των αθλητών.

Γεγονός, που συμβάλλει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής, αλλά και παράλληλα στην δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους αθλητές και τους γονείς.

Η εν λόγω δωρεά του, αληθινού φίλου, κ. Ανδρέα Λεωτσάκου, έχει μέγιστη σημασία για εμάς, καθώς είναι προσφορά ουσίας και βοηθά σημαντικά στην προσπάθεια μας να προωθήσουμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο στο Χαϊδάρι και τα δυτικά μας προάστια. Αποτελεί δε έμπρακτη απόδειξη του υψηλού αισθήματος αλληλεγγύης, ευαισθησίας και διάθεσης προσφοράς του κ. Λεωτσάκου προς την ομάδα μας, τον οποίο και ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας».

 

* Στην κεντρική φώτο, η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου με τον καλό της φίλο, Αντιπεριφερειάρχη, κ. Ανδρέα Λεωτσάκο

 

 

AKADASTMES

 

 

 

 

kalaitsok