Με απόλυτη επιτυχία η πρώτη δημόσια

εκδήλωση του Άρη Πανόπουλου

ArisPanopoulos2arx

 

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη δημόσια εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Χαϊδαρίου Άρη Πανόπουλου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στον Κινηματογράφο ΑΝΟΙΞΗ.

«Καρφίτσα δεν έπεφτε» στην αίθουσα χωρητικότητας 200 ατόμων, ενώ κατάμεστο ήταν το φουαγιέ, με τους δημότες κάθε ηλικίας αλλά και φίλους του Άρη Πανόπουλου να καταλαμβάνουν ακόμη και τα σκαλοπάτια και την είσοδο του κινηματογράφου. Δυναμική ήταν και η παρουσία των νέων της πόλης.

«Ήταν μια εκδήλωση που ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη. Οι συνδημότες μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Άρη Πανόπουλου, και τους ευχαριστούμε για αυτό. Πάνω από 400 συμπολίτες μας συνολικά έδωσαν το παρόν στην πρώτη αυτή εκδήλωση», σημείωσε στενός συνεργάτης του υποψηφίου Δημάρχου.

ArisPanopoulos5

Για ένα νέο ηθικό πλαίσιο στην διαχείριση της πόλης μας

Ξεκινώντας την όλη διαδικασία, την οποία συντόνισε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κ. Νίκος Υποφάντης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους Πολίτες για την παρουσία τους, υπενθύμισε ότι το θέμα είναι: «Συζητάμε για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας», τονίζοντας τη σημασία αλλά και την ανάγκη για συμμετοχικές διαδικασίες. Παράλληλα, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να πάρουν τον λόγο προκειμένου να θέσουν αφενός τις ερωτήσεις τους, αφετέρου να καταθέσουν προτάσεις, σκέψεις και κάθε προβληματισμό, στο πλαίσιο μιας πλατιάς συμμετοχικής διαδικασίας που ήδη ξεκίνησε, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, και που θα αποτελέσουν το βασικό υλικό για την συγκρότηση ενός σύγχρονου, λειτουργικού, δημοκρατικού προγράμματος για το Χαϊδάρι της επόμενης ημέρας.

 

 

«Χρειαζόμαστε ένα νέο ηθικό πλαίσιο, μια νέα ηθική στάση και συμπεριφορά της δημοτικής εξουσίας, που τα γνωρίσματά της πρέπει να καταγράφονται και να γίνονται εμφανή πολύ πριν το εκλογικό αποτέλεσμα και βεβαίως μετά από αυτό. Μια ηθική που θα διακρίνεται από ταπεινότητα, αγάπη και αλληλεγγύη προς τον κάθε συμπολίτη μας, κυρίως προς εκείνους που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη και βεβαίως από την ανάπτυξη και την κατοχύρωση θεσμών άμεσης δημοκρατίας, όπου οι Πολίτες, με την ενεργή συμμετοχή τους, θα καθορίζουν τις προτεραιότητες στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, αναδεικνυόμενοι ως πραγματικοί πρωταγωνιστές στο τοπικό μας βιότοπο, για το παρόν και το μέλλον του Χαϊδαρίου» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Άρης Πανόπουλος.

 

Η υπόθεση του Χαϊδαρίου είναι υπόθεση των Δημοτών του

Πράγματι ήταν μια πρωτόγνωρη διαδικασία, με τους Πολίτες όχι μόνο να θέτουν τις ερωτήσεις τους, αλλά και να τοποθετούνται σε ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν το Χαϊδάρι, τα οποία και συνεχίζουν να αποτυπώνονται διαμέσου των εισηγήσεων στο ειδικό QR που έχει δημιουργηθεί, αλλά και στο mailinfo@arispanopoulos.grπου θα συνοδεύουν την προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

ArisPanopoulos1

ArisPanopoulos3

 

 

galaktompoureko-banner -01

 

 

ArisPanopoulos4