ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

AKADBROSTA

 

 

Με συνέπεια, οργάνωση και σωστή, αθλητική παιδαγωγική αντίληψη, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, τα τελευταία χρόνια λειτουργεί τις σύγχρονες και καλά δομημένες ποδοσφαιρικές ακαδημίες του, οι οποίες ξεχωρίζουν και αναπτύσσονται.

Ειδικότερα, εδώ και τρία (3) έτη, εντασσόμενες στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ, της φημισμένης Ισπανικής VALENCIA CF, οι σύγχρονες ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Αστέρα Χαϊδαρίου, εξελίσσονται, θέλοντας να παρέχουν στα παιδιά και αθλητές, ότι πιο κορυφαίο επιτάσσει η φιλοσοφία της εποχής, όπου συνδυάζεται, το παιχνίδι, η χαρά, το αληθινό ποδόσφαιρο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου, Χρήστος Γιώτης και οι συνεργάτες του προπονητές, οι οποίοι παρακολουθούν συνεχώς, είτε εν Ελλάδι, είτε στην Ισπανία, τα σεμινάρια της VALENCIA CF, “μεταλαμπαδεύουν”, στους μικρούς αθλητές, αυτή την σύγχρονη ποδοσφαιρική φιλοσοφία.

Από τα τέλη Αυγούστου, τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Χαϊδαρίου, ήδη έχουν ξεκινήσει την λειτουργία τους για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές παιδιών για τη νέα περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6942 865475 & 6973 646566 ή, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή, αν επιθυμείτε, επισκεφθείτε τα γραφεία του συλλόγου - απογευματινές ώρες – στο γήπεδο ΔΑΚ Δάσους Χαϊδαρίου (ΚΕΒΟΠ).

 

 

AKADASTMES

 

 

 

DOMOKYR