ΤΡΙΠΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

PRPOSTHAST

 

 

Ολοκλήρωσε, τα προηγούμενα 24ωρα, άλλες τρεις (3) μεταγραφικές προσθήκες ο Αστέρας Χαϊδαρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 στην Γ΄ ΕΠΣΑ, φτάνοντας συνολικά έως τώρα τις τέσσερις (4).

Η αρχή στο μεταγραφικό κομμάτι είχε γίνει με την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ Γιώργου Τσιρίγκα από τον Διαγόρα Αιγάλεω, ενώ χθες Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, ο Αστέρας Χαϊδαρίου γνωστοποίησε την προσθήκη των, Κώστα Γαλάνη, Φώτη Τζιμούλη και Αποστόλη Χάρμπα.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

Ο Αιγαλιώτης πορτιέρο, Κώστας Γαλάνης (φώτο αριστερά), έχει γεννηθεί το 2002 και είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων). Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου και το 2015 μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Την σεζόν 2018-2019 μετακινείται στον Αστέρα Χαϊδαρίου, όπου καταγράφει μία (1) συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Την επόμενη περίοδο 2019-2020 παίζει σε τρία (3) ματς της Α΄ Αθήνας με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ενώ ακολούθως την χρονιά 2020-2021 εμφανίζεται με την Κ18 του Ιωνικού Νίκαιας. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2021-2022) έπαιξε 8 φορές με την φανέλα του Θριάμβου Χαϊδαρίου στις Β΄ ΕΠΣΑ.

 

ΦΩΤΗΣ ΤΖΙΜΟΥΛΗΣ

Ο Φώτης Τζιμούλης (μεσαία φώτο), είναι γεννημένος το 2000 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ιστορικού ΠΑΣ Αχέροντα Καναλακίου, ενώ ακολούθως συμμετείχε σε επίσημα παιχνίδια της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας σε Α΄ και Β΄ κατηγορία, με την φανέλα της Αναγέννησης Αχερουσίας. Το 2018 λόγω σπουδών, αναγκάστηκε να διακόψει την ενεργή ποδοσφαιρική ενασχόληση του, καθώς μετεγκαταστάθηκε στην Πτολεμαϊδα, ενώ στην Αττική για μόνιμη διαβίωση, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, ήρθε πριν λίγο χρονικό διάστημα, συνεχίζοντας την αθλητική διαδρομή του πλέον στον Αστέρα Χαϊδαρίου.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΜΠΑΣ

Ο 23χρονος Απόστολος Χάρμπας (φώτο δεξιά), αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και ξεκίνησε την αθλητική του διαδρομή από τις ακαδημίες της ιστορικής Αναγέννησης Καρδίτσας. Την τελευταία 5ετία φόρεσε την φανέλα του Προδρομιακού στην Α΄ ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ πριν λίγο χρονικό διάστημα ακολούθησε η εγκατάσταση του στην Αττική για επαγγελματικούς λόγους, όπου συμφώνησε και συνεχίζει την ποδοσφαιρική διαδρομή του στον Αστέρα Χαϊδαρίου.

 

15 ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ 7 ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ

Μέχρι τώρα, όπως αναφέραμε παραπάνω, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, στοχευμένα, προχώρησε σε αυτές τις τέσσερις (4) μεταγραφικές προσθήκες, ενώ ήδη έχει ανανεώσει την συνεργασία του με δεκαπέντε (15) παίκτες από το περσινό ρόστερ και συγκεκριμένα με τους, Βασίλη Ζαχαρόπουλο, Χρήστο Καραγιαννίδη, Βασίλη Χατζηπουλίδη, Γιάννη Πετρονικολό, Δημήτρη Παπαχαρίση, Ανδρέα Μανέντη, Θάνο Καραγεώργο, Βασίλη Καραγιάννη, Παναγιώτη Γκίλα, Μιχάλη Κιουρκτσή, Γρηγόρη Λέλη, Στράτο Μακρή, Γρηγόρη Μπούρα, Ανδρέα Κωστάκο και Έλτριοτ Χαλιλάϊ.

Επίσης, ο Χαϊδαριώτικος σύλλογος με απόφαση του προπονητή Χρήστου Γιώτη, έχει προωθήσει στο ανδρικό τμήμα από τις ακαδημίες του, τους Γιώργο Θαναηλάκη, Νίκο Μαρτίνο, Άγγελο Τσουρή, Θανάση Πλέσσα, Γιάννη Γιαλελή, Θανάση Ελαιοτριβάρη και Πέτρο Ζωγόπουλο.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν και ορισμένες ακόμη προσθήκες.

 

 

YESSNEW