ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ

Ο ΧΟΥΑΝ ΓΚΕΜΙΟ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ!

GEMMOK

 

 

Ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά για νεαρούς αθλητές από 7 έως 16 ετών διοργάνωσε από τις 24 έως 26 Ιουνίου 2022 στο ΔΑΚ Χαϊδαρίου (γήπεδο ΚΕΒΟΠ), ο Αστέρας Χαϊδαρίου, που ανήκει στο Δίκτυο Σχολών της VALENCIA CF στην ΝοτιοΑνατολική Ευρώπη.

Επίσημος επισκέπτης σε αυτό τριήμερο του Αστέρα Χαϊδαρίου, από το Κεντρικό Δίκτυο της VALENCIA CF ήταν ο Ισπανός τεχνικός – Υπεύθυνος της Κ8 και Κ10 του Ιβηρικού Συλλόγου – Χουάν Αντόνιο Λόπεζ Γκέμιο, ο οποίος, μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών του Χαϊδαριώτικου σωματείου, Χρήστο Γιώτη και τον προπονητή, Παναγιώτη Γκίλα, δίδαξαν νέες σύγχρονες ποδοσφαιρικές μεθόδους, στα παιδιά που έλαβαν μέρος σε αυτό το event.

Πέρα, όμως, από το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, ο Χουάν Γκέμιο, σε αυτή την παρουσία του επί ελληνικού, και δει της Δυτικής Αθήνας, εδάφους, έτυχε της καλύτερης φιλοξενίας, από τη Πρόεδρο του συλλόγου, Νίκη Κυριαζοπούλου και τους συνεργάτες της.

Μέσα σε αυτό το πιεσμένο πρόγραμμα προπονήσεων στο γήπεδο, ο Ίβηρας προπονητής, στον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο του, ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους του Αστέρα Χαϊδαρίου στα κυριότερα μνημεία της Αττικής περιφέρειας, ενώ όσο αφορά τα επίσημα γεύματα εργασίας, ο σύλλογος με την στήριξη φίλων και συνεργατών, επέμεινε Δυτικά, και δεν είχε άδικο!

Προς τιμήν τους, επιχειρήσεις και επαγγελματίες των προαστίων μας, συνέδραμαν σε αυτό το ποδοσφαιρικό event, παραθέτοντας προς την διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου και τον επίσημο προσκεκλημένο τους, τον Χουάν Γκέμιο, τα γεύματα εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις, «Οδός Χίου» (Χιώτικο) στο Χαϊδάρι των κ.κ. Σταμάτη και Φώτη Τσική, «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ» στο Αιγάλεω των κ.κ. Νίκου και Γιώργου Ραυτόπουλου, «PIZZA YESS» στο Χαϊδάρι του κ. Μπάμπη Κούτρα, με ιδιαίτερη χαρά, φιλοξένησαν και δεξιώθηκαν το τιμ του Αστέρα Χαϊδαρίου και τον Ισπανό προπονητή, Χουαν Γκέμιο, σε μία ακόμη κίνηση στήριξης προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα τοπικά σωματεία.

Για την ιστορία, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, ο Χουάν Γκέμιο, δείπνησε στο μεζεδοπωλείο «Οδός Χίου» (Χιώτικο) στο Χαϊδάρι, το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022 γευμάτισε στα «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ» στο Αιγάλεω, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας, απόλαυσε την περίφημη «PIZZA YESS» στο Χαϊδάρι.

Δεν γνωρίζουμε το… ριπόρτ του Ισπανού για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά από τα όσα δοκίμασε στα τρία (3) εν λόγω καταστήματα, ανέφερε ότι το καταευχαριστήθηκε, τόσο γευστικά, όσο και από πλευράς φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και ζεστασιάς των ανθρώπων, που συνάντησε!

 

Εκ μέρους της διοίκησης του Αστέρα Χαϊδαρίου, αλλά και του τεχνικού τιμ, η Πρόεδρος κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, ευχαριστεί τους κ.κ. Σταμάτη και Φώτη Τσική (μεζεδοπωλείο “Οδός Χίου”), τους κ.κ. Νίκο και Γιώργο Ραυτόπουλο (σπιτικό φαγητό “ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ”), κ. Μπάμπη Κούτρα (“PIZZA YESS”), για την ευγενική προσφορά τους και την αληθινή και εγκάρδια φιλοξενία τους.

 

 

DOMOKYR

 

 

val5ok

 

Το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2022 στο "Χιώτικο", από αριστερά, Παναγιώτης Γκίλας, Χουάν Γκέμιο, Σταμάτης Τσικής, Νίκη Κυριαζοπούλου, Χρήστος Γιώτης

 

 

MESSOKNEW

 

 

val3ok

Σάββατο μεσημέρι 25 Ιουνίου 2022 στα "ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ" στο Αιγάλεω, από αριστερά, Νίκη Κυριαζοπούλου, Χρήστος Γιώτης, Νίκος Ραυτόπουλος, Χουάν Γκέμιο, Παναγιώτης Γκίλας

 

val2mm

Μίλησαν για ποδόσφαιρο και μαγειρική, Χουάν Γκέμιο και Νίκος Ραυτόπουλος

 

 

MAGNEWWW21

 

 

val1ok

Μαγεύτηκε από την PIZZA YESS ο Χουάν Γκέμιο, αλλά ο Μπάμπης Κούτρας, δεν του είπε την μυστική συνταγή, το βράδυ Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022

 

 

YESSNEWd

 

 

ASTG6

 

 

 

 

ASTG7

 

 

ASTG3

Στο ΔΑΚ Δάσους Χαϊδαρίου (γήπεδο ΚΕΒΟΠ), από αριστερά, Παναγιώτης Γκίλας, Χουάν Γκέμιο, Νίκη Κυριαζοπούλου, Χρήστος Γιώτης

 

ASTG2

 

ASTG4

 

ASTG5

 

ASTG8

 

ASTG9

 

ASTG1

 

 

DOMOKYR