ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΙΜ

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2022-2023

PROARX

 

 

Μετά την ουσιαστική ολοκλήρωση της σεζόν για την ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου, που πέρα από το ανδρικό τμήμα, λειτουργεί και τις πλέον οργανωμένες ακαδημίες του, που πριν λίγα 24ωρα αποχαιρέτησαν την σεζόν με την παρουσία τους σε καλοκαιρινό τουρνουά στην Καλαμάτα (θα αναφερθούμε σε ειδικό άρθρο τις επόμενες μέρες), ο σύλλογος της πόλης μας, μεθοδικά και συντεταγμένα ξεκίνησε την υλοποίηση του πλάνου για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2022-2023, όπου θα λάβει μέρος στην διοργάνωση της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Έτσι, σήμερα Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, ανακοίνωσε την επίσημη ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος (και Τεχνικό Διευθυντή του σωματείου), Χρήστο Γιώτη (φώτο αριστερά), αλλά και τον άμεσο συνεργάτη του, Γυμναστή Φυσικής Κατάστασης, Νίκο Καραμικέ (φώτο δεξιά).

 

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΩΤΗΣ

Ο Χρήστος Γιώτης, ανήκει στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα, εδώ και 4 χρόνια, όταν τότε ανέλαβε προπονητικό πόστο στις ακαδημίες του σωματείου, ενώ το καλοκαίρι του 2019, κλήθηκε από την διοίκηση αναλαμβάνοντας το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, έχοντας υπό την επιμελητεία του, πρωτίστως τις υποδομές, ένα κομμάτι που λειτουργεί υποδειγματικά και στοχευμένα ο σύλλογος της πόλης μας.

Στον πάγκο του ανδρικού τμήματος του Αστέρα Χαϊδαρίου, ο ικανότατος προπονητής, κάθισε μεσούσης της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.

Ο Χρήστος Γιώτης, ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής με τον ιστορικό Ατρόμητο Πειραιά, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Ελλάς Ποντίων, ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και Ν. Φάληρο.

Την σεζόν 2018-2019 και για ένα μεγάλο διάστημα, ο Γιώτης ήταν προπονητής στον Ατρόμητο Πειραιά και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Κάτοχος πτυχίου προπονητή κλίμακας UEFA B, ο Χρήστος Γιώτης, φοίτησε στο τμήμα Φυσικής Αγωγής του City Unity College, ενώ ως προπονητής τμημάτων υποδομών έχει θητεύσει στο δίκτυο σχολών της Άρσεναλ στην Ελλάδα, στον Ατρόμητο Πειραιά όπως γράψαμε παραπάνω, και τα τελευταία 4 χρόνια στον Αστέρα Χαϊδαρίου.

Επίσης, παραμένει συνεχώς ενημερωμένος και καταρτισμένος σε ότι αφορά τα σύγχρονα δεδομένα σε παγκόσμιο επίπεδο, παρακολουθώντας διεθνή σεμινάρια, όπως αυτά της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, ενώ τις τελευταίες σεζόν, παράλληλα με την συνεργασία του Αστέρα Χαϊδαρίου με την VALENCIA CF, παρακολουθεί και πιστοποιείται, από το επίσημο δίκτυο σχολών του Ισπανικού συλλόγου, με παρουσίες είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ιβηρική χώρα.

Το ανδρικό τμήμα του Αστέρα Χαϊδαρίου, πλέον δηλαδή της Τεχνικής Διεύθυνσης των ακαδημιών, ο Χρήστος Γιώτης, το ανέλαβε στις 14 Ιανουαρίου 2020, διαδεχόμενος τον Γιάννη Κυπραίο.

 

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΙΚΕΣ

Για δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον Αστέρα Χαϊδαρίου ο Χαϊδαριώτης Γυμναστής Φυσικής Κατάστασης και προπονητής στίβου, Νίκος Καραμικές, ο οποίος είναι στοτιμ του συλλόγου από το 2021.

Ο συμπολίτης μας, γνωστός προπονητής στίβου, απασχολείται τα τελευταία έτη με τον ΓΣ Χαϊδαρίου. Ο Νίκος Καραμικές, με καταγωγή από Λέσβο και Βοιωτία, έχει γεννηθεί το 1990 και είναι κάτοικος Χαϊδαρίου.

Είναι απόφοιτος ΙΕΚ με ειδικότητα προπονητή και εξειδίκευση στον Στίβο (Κλασσικός Αθλητισμός), ενώ έχει σπουδάσει επίσης Φυσικοθεραπεία & Αθλητική αποκατάσταση (ΤΕΙ).

Υπήρξε αθλητής Στίβου (Σφυροβολία) από το 2008 έως το 2013 στον ΓΣ Χαϊδαρίου, ενώ στον ίδιο σύλλογο της πόλης μας ανέλαβε προπονητής το 2014, έχοντας να επιδείξει σπουδαίο έργο.

 

 

MESSOKNEW