ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΑΟΥΚΗΣ

kaoukyp

 

 

Στον πολιτικό στίβο του Δυτικού Τομέα της Αθήνας θα δώσει την μάχη στις επικείμενες εθνικές εκλογές ο Μπάμπης (Χαράλαμπος) Καούκης.

Εν αναμονή, προεκλογικής ετοιμότητας όλα τα κόμματα, και ο δραστήριος κάτοικος της Δυτικής Αθήνας, είχε τα τελευταία 24ωρα, τηλεφωνική, κορυφαία, επαφή, όπου πήρε το «πράσινο φως» για την Βουλευτική υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της Δυτικής Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία.

Αξιοσημείωτη και ενεργή, εδώ και πολλά χρόνια η πολιτική, κοινωνική, συνδικαλιστική, αλλά και αυτοδιοικητική διαδρομή του Χαράλαμπου Καούκη, δίνοντας από διάφορα μετερίζια τις μάχες του για τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας και των κατοίκων της.

Ο Χαράλαμπος Καούκης με καταγωγή από την Αρχαία Ολυμπία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, όπου στην πόλη της Πελοποννήσου σπούδασε στην σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, ενώ έκανε το μεταπτυχιακό του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το τμήμα Διεθνών Σχέσεων. Από το 1992 είναι μόνιμος κάτοικος Ιλίου και από το 2014 έως το 2018 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης, ενώ είναι Γενικός Συντονιστής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών.

 

 

DDMESS1