Επίσημη επίσκεψη του Δημάρχου

Αγ. Δομετίου Δρ. Κώστα Πέτρου

στον Δήμο Κορυδαλλού

 

DOME arxiki

 

 

Τον Δήμαρχο του αδελφοποιημένου Δήμου Αγ. Δομετίου Κύπρου Δρ. Κώστα Πέτρου φιλοξένησαν ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου 1940. Ο Δήμαρχος Αγ. Δομετίου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Άγγελο Πελαγία, παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση, ενώ απεύθυνε και χαιρετισμό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώο Πεσόντων στην πλατεία Αγ. Γεωργίου.

Ο κ. Πέτρου κατά την δεύτερη ημέρα της παραμονής του στον Κορυδαλλό επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδημάρχους. Οι δύο Δήμαρχοι αντάλλαξαν απόψεις για τις δυνατότητες ενίσχυσης των σχέσεων αδελφοποίησης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Οι Δήμοι Κορυδαλλού και Αγ. Δομετίου έχουν «αδελφοποιηθεί» από το 2000 με στόχο την ενδυνάμωση των δεσμών συνεργασίας και την ανταλλαγή κοινών δράσεων προς όφελος των δύο πόλεων. Το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Αγ. Δομετίου που βρίσκεται δυτικά της Λευκωσίας, τελεί υπό τουρκική κατοχή από το 1974.

 

DOME 5

 

 

 

 

DOME 4

 

DOME 2