ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ

 

 

 

Ο Νίκος Λεμονής, ο πρόεδρος της ιστορικής Προοδευτικής, ένας σύγχρονος παράγοντας, ένας επιτυχημένος Κορυδαλλιώτης και πανίσχυρος επιχειρηματίας ανά το πανελλήνιο στον κλάδο του, με πολυσχιδή δραστηριότητα σε πολλούς τομείς, τόσο στον κοινωνικό, στον αθλητικό αλλά και στον πολιτικό βίο, λέει τα πράγματα πάντα ξεκάθαρα και με το όνομα τους. Αρκετοί ίσως που δεν τον γνώριζαν, σίγουρα τον έμαθαν από την ανάμειξη του στα διοικητικά δρώμενα της Προοδευτικής, όπου μαζί με τον Βασίλη Κατσαρό αναμόρφωσαν τον σύλλογο. Πολλοί, όμως, είναι και εκείνοι που ξέρουν από πολύ παλιά τον Νίκο Λεμονή και τις καταβολές, τόσο του ιδίου όσο και την οικογένειας του στον Κορυδαλλό, όπου ο εν λόγω συμπολίτης μας από τα μαθητικά του χρόνια, τα φοιτητικά και κατόπιν μέσα από εργασιακούς και άλλους κύκλους, ουδέποτε έκρυψε τις απόψεις του, τις πεποιθήσεις του, τα πιστεύω του, την ιδεολογία του και τους ανοιχτούς ορίζοντες του για την κοινωνία. Άλλωστε όπως αναφέραμε, δεν είναι από τους ανθρώπους που κρύβονται. Μάλλον το αντίθετο. Πάντα μπαίνει μπροστά και πάντα ξεκαθαρίζει την θέση του.
Στην προκειμένη τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ο Νίκος Λεμονής με δηλώσεις του όσο αφορά τις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη αρχηγού στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, θέση που ήδη είναι γνωστή και στον οργανωμένο επαγγελματικό κλάδο όπου μετέχει ενεργά, τονίζει ότι στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θεωρώντας ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση για το παρόν και το αύριο της παράταξης, η οποία αποτελεί πυλώνα για το καλό της κοινωνίας και της δημοκρατίας σε αυτή την χώρα.
Αυτά από έναν Κορυδαλλιώτη, ο οποίος σε ένα άλλο μετερίζι πέρα του αθλητικού, μπαίνει και εκεί μπροστά στηρίζοντας έμπρακτα, αλλά και δημόσια την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.