filakes-korydallou

 

ΣΤΙΣ 12 ΜΑΪΟΥ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μετά τη νεότερη διακοπή της πολύκροτης δίκης των Χρυσαυγιτών στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, το δικαστήριο αποφάσισε να συνεχιστεί την Τρίτη 12 Μαϊου.

Εν των μεταξύ, "παρών" στην αίθουσα του δικαστηρίου, ήταν ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος ζήτησε -για ακόμα μια φορά- την εκδίκαση της υπόθεσης σε άλλο χώρο εκτός του Δήμου, υπογραμμίζοντας τα προβλήματα που δημιουργεί ενόψει των πανελλήνιων εξετάσεων αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης, που βρίσκεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, ανεβάζοντας τους τόνους επισήμανε ό,τι τα σχολεία εξ'αιτίας της δίκης είναι κλειστά και ό,τι 300 μαθητές θα αναγκαστούν να πάνε σε Νίκαια και Κερατσίνι για να δώσουν εξετάσεις. 

Δυστυχώς, η πρόεδρος δήλωσε αναρμόδια για την αλλαγή χώρου τονίζοντας ό,τι αυτό είναι θέμα πολιτικής βούλησης, ενώ πρότεινε το ενδεχόμενο να γίνονται οι δίκες τα Σάββατα οπότε τα σχολεία είναι κλειστά και δεν υπάρχουν εξετάσεις, ή η ακροαματική διαδικασία να συνεχιστεί μετά το πέρας των εξετάσεων.

 

filakes-korydallou2