ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμμάτη, στο πλαίσιο των συναντήσεων, που έχει ξεκινήσει ο Αντιπεριφερειάρχης με τους Δημάρχους των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, ώστε  να διαμορφωθεί ένα πενταετές σχέδιο ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στην ευρύτερη περιοχή.
Ιδιαίτερα συζητήθηκε ο σχεδιασμός του Δήμου για την ανάπλαση των 10 στρεμμάτων, που αναμένεται να αποδοθούν, εντός των επόμενων ημερών, μετά την απομάκρυνση ενός ακόμα τμήματος των Γυναικείων Φυλακών. Στόχος, ο οποίος θα στηριχτεί από την Περιφερειακή Αρχή, είναι η ανάπλασης της έκτασης και στη διαμόρφωσή της σε δημόσιο χώρο πρασίνου και αναψυχής.
Ακόμα, συμφωνήθηκε να γίνουν, όπου χρειάζεται, κοινές παρεμβάσεις στα συναρμόδια Υπουργεία, όπως για το ζήτημα της κατασκευής του Αθλητικού Κέντρου του Σχιστού, που παραμένει εδώ και χρόνια στα «χαρτιά».
Επίσης,  ο  Δήμαρχος Κορυδαλλού ενημέρωσε για την πορεία υλοποίησης των έργων, που έχουν ενταχθεί σε διάφορα προγράμματα αλλά και για όσα σχεδιάζει να υλοποιήσει η δημοτική αρχή, για το επόμενο διάστημα, καθώς και το βαθμό ωρίμανσης τους.
Ο πρώτος κύκλος των συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά  για την διαμόρφωση του πενταετούς σχεδίου παρεμβάσεων στην ευρύτερη περιοχή ολοκληρώνεται, την Δευτέρα 23/3, με την προγραμματισμένη συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Πειραιά.