ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΩΝΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ

 

 

Από το 2006 εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, ο Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Μιχάλης Λώνας, συνέχισε, επιτυχημένα και με μεγάλη επίδοση σε επίπεδο σταυροδοσίας, αυτό το σερί και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της πόλης μας, της περασμένης Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Δημάρχου Κορυδαλλού κ. Νίκου Χουρσαλά, που επικράτησε και επανεξελέγη από τον α΄ γύρο με το εντυπωσιακό 60,58%!

Στο ευχαριστήριο μήνυμα του ο κ. Μιχάλης Λώνας, τόνισε τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη θέλω να εκφράσω το ειλικρινές ευχαριστώ μου, σε όλους εσάς, που με την υποστήριξη σας με εκλέξατε Δημοτικό Σύμβουλο στον Κορυδαλλό. Η εμπιστοσύνη είναι ένα μεγάλο τιμητικό βραβείο και μια ενθάρρυνση για μένα να συνεχίσω να εργάζομαι εντατικά για το καλό του Δήμου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την οικογένειά μου, τους φίλους και όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκλογικής περιόδου. Είναι η συνεργασία και η αγάπη που μας κάνουν πιο δυνατούς και αποφασισμένους. Μαζί, θα κάνουμε τον Δήμο Κορυδαλλού έναν τόπο πρότυπο!». / Μιχάλης Λώνας - Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών

 

 

 

 

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΩΝΑΣ

 

Ο Μιχάλης Λώνας γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Κορυδαλλό. Εργαζόμενος και εργοδότης αφουγκράζεται, τόσο τους τριγμούς, όσο και τις ανάγκες του κόσμου. Αγωνίζεται μαζί με τους συναδέλφους του για το καθημερινό μεροκάματο και το φρέσκο ψωμί σε κάθε σπίτι και ονειρεύεται να παραδώσει μια μέρα το φούρνο στο παιδί του.

«Ο πατέρας μου, Χρήστος Λώνας, μέχρι την ηλικία των 84 χρονών έμπαινε καθημερινά στο φούρνο με τον ίδιο ζήλο που έμπαινε και στα νιάτα του. Διεκδικώ αυτό τον ζήλο για την ζωή, για το γιο μου και για κάθε νέο και νέα της πόλης μου», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο συμπολίτης μας.