ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΧΟΥΡΣΑΛΑ

ΓΙΑ ΕΝΑΝ “ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ

 

 

Οι περισσότεροι τον γνωρίζουμε από την πολυετή επιτυχημένη δράση του στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης του Κορυδαλλού, αλλά και του ευρύτερου Πειραιά. Ο λόγος για τον συμπολίτη μας, Πρόεδρο του Αετού Κορυδαλλού, κ. Δημήτρη Μπούγα, ο οποίος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, στηρίζει τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Νίκο Χουρσαλά και είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Κορυδαλλός Μπροστά”.

Γέννημα – Θρέμμα Κορυδαλλιώτης, ο Δημήτρης Μπούγας, αυτοδημιούργητος και μαχητής της καθημερινότητας σε κάθε της διάσταση, στην μακρόχρονη πορεία του στα «κοινά», έχει διατελέσει:
Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Πειραιά και Ιδρυτικό μέλος του.
Γ. Γραμματέας στο Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Πειραιά.
Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου, Α.Π.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ από το 2007 μέχρι και σήμερα, έχοντας να παραθέσει τεράστιο, επιτυχημένο, κοινωνικό και αθλητικό έργο.
Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των ποδοσφαιρικών ομάδων του Κορυδαλλού.
Μέλος της Ομάδας Διαβούλευσης του Δήμου Κορυδαλλού.

Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού.

 

«… Ο Κορυδαλλός έχει Δήμαρχο έως το 2028 ξανά τον Νίκο Χουρσαλά!!! Πρωτόγνωρη, μοναδική, φανταστική, δίχως προηγούμενο, συγκέντρωση, σύσσωμου του Κορυδαλλιώτικου λαού!!! Ευχαριστώ όλους εσάς έναν, έναν, ξεχωριστά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!!!», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Μπούγας για την μεγαλειώδη συγκέντρωση του Δημάρχου Κορυδαλλού κ. Νίκου Χουρσαλά στην Πλατεία Ελευθερίας, πριν λίγο χρονικό διάστημα, από όπου και στο σχετικό, άνωθεν, φωτογραφικό στιγμιότυπο