ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΚΟΣ

 

 

Μαχητής στην καθημερινότητα της ζωής, αλλά πρωτίστως, με γνώμονα, πάνω από όλα το καλό της πόλης του Κορυδαλλού, εδώ και πολλά χρόνια, πορεύεται, ο γνωστός συμπολίτης μας, επί σειρά ετών και νυν Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γιάννης Διάκος.

Ο κ. Γιάννης Διάκος, πάντα παρόντας, συνεχώς, στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, από το 1990 ως ο νεότερος τότε εκλεγμένος, Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, αλλά και όλης της επικράτειας, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, είναι εκ νέου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά» του υποψηφίου Δημάρχου κ. Στέφανου Χρήστου.

Τεράστια η επιτυχημένη αυτοδιοικητική διαδρομή του Γιάννη Διάκου, που με ξεκάθαρες και «κρυστάλλινες» απόψεις, πάλεψε και παλεύει, μαχητικά για την πόλη του τον Κορυδαλλό, γεγονός που όλα αυτά τα χρόνια αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από τους κατοίκους και ψηφοφόρους, στέλνοντας τον μόνιμα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κορυδαλλού, ως την φωνή διεκδίκησης και δικαιοσύνης.

 

 

 

 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΚΟΣ

Γεννήθηκε στον  Πειραιά στις 11 Αυγούστου του 1968 και είναι μόνιμος κάτοικος Κορυδαλλού.

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, τελειόφοιτος στο τμήμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά. Μέλος  του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με εμπορική δραστηριότητα από 18 ετών.

Ήταν ενεργό μέλος στο φοιτητικό κίνημα με την Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ., και εμπνευστής αρκετών πετυχημένων ανεξάρτητων φοιτητικών κινήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Το 1996 ήταν υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιώς με την Πολιτική Άνοιξη και δεύτερος στην σειρά προτίμησης των ψηφοφόρων ανάμεσα σε 10 συνυποψήφιους.

Το 1990 εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στον Κορυδαλλό, ο νεότερος Δημοτικός Σύμβουλος σε όλους τους Δήμους της χώρας. Επανεκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στην πόλη μας το 1994, το 2002, το 2006, το 2010, το 2014 και το 2019, ενώ έχει υπάρξει και υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού.

Το 2007-2008 διετέλεσε Αντιδήμαρχος, όπως ακόμη και εκλεγμένος Αντιπρόεδρος από την αντιπολίτευση στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Κορυδαλλού. Επίσης έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων».

Είναι Αιρετό Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής) και Μέλος της Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), ενώ διετέλεσε και Ειδικός Σύμβουλος στο Γραφείο Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης.