ΜΕ ΝΙΚΟ ΧΟΥΡΣΑΛΑ

Ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ

 

 

Ενεργός και στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, ο γνωστός συμπολίτης μας, και επί σειρά ετών Πρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού, κ. Δημήτρης Μπούγας, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού με τον συνδυασμό «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Δημάρχου κ. Νίκου Χουρσαλά.

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του Δημάρχου μας Νίκου Χουρσαλά να είμαι υποψήφιος ως δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 8ης Οκτωβριου του 2023.

Η φιλία που μας συνδέει καθώς και το πολύπλευρο έργο του με κάνουν να νιώθω τιμή, πίστη, σύμπνοια και είναι ο λόγος που θέλω να σταθώ ισάξια πλάι σε άτομα ικανά που αγαπούν εμπράκτως την πόλη μας.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά εδώ και αρκετά χρόνια είναι απόρροια της διάθεσης που έχω να προσφέρω για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου μας.

Το εργατικό δυναμικό και το πολιτιστικό - κοινωνικό έργο του Κορυδαλλού ξεχωρίζει. Αυτό συμβαίνει γιατί αδιαφιλονίκητα στελεχώνεται από άτομα με όραμα, ιδέα, εργατικότητα, αλληλεγγύη και αμοιβαίο σεβασμό. Τέτοια έργα με τη σειρά μου επιθυμώ να στηρίξω.

Τα έργα που συνεχώς θα βελτιώνουν τον ιστορικό Κορυδαλλό μας.

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Μπροστά...», σημείωσε σε ανάρτηση του ο κ. Δημήτρης Μπούγας.

Ο κ. Δημήτρης Μπούγας είναι γέννημα - θρέμμα Κορυδαλλιώτης, όπου διαμένει με την οικογένεια του μέχρι και σήμερα, ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των μεταφορών επί σειρά δεκαετιών, και συνεργάτης ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων στα βόρεια προάστια.

Μετά από μακρόχρονη ενασχόληση του με τα «κοινά» έχει διατελέσει:

Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Πειραιά και Ιδρυτικό μέλος του.

Γ. Γραμματέας στο Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Πειραιά.

Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου, Α.Π.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ από το 2007 μέχρι και σήμερα.

Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των ποδοσφαιρικών ομάδων του Κορυδαλλού.

Μέλος της Ομάδας Διαβούλευσης του Δήμου Κορυδαλλού.

Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού.