arkadiou

 

«STOP» ΣΤΑ  ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΟΥ & 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Τα πολλαπλά τροχαία ατυχήματα καθώς και η παρέμβαση της Τροχαίας Αιγάλεω με σχετικό έγγραφο, οδήγησε την δημοτική αρχή να βάλει… «STOP» στη διασταύρωση καρμανιόλα...

Προς αυτή την κατεύθυνση, συνέβαλε και η έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας/Τμήμα Υποδομών & Κυκλοφοριακών Εφαρμογών του Δήμου σύμφωνα με την οποία, η οδός Αρκαδίου τέμνει την 25η Μαρτίου και η προτεραιότητα δίνεται στην οδό 25ης Μαρτίου που είναι από δεξιά της οδού Αρκαδίου... ως αποτέλεσμα αυτού, έχουν παρατηρηθεί πολλές παραβιάσεις σχετικά με την προτεραιότητα με συνέπεια να καταγράφονται στο σημείο πολλά ατυχήματα με μεγάλη συχνότητα.

 Κατόπιν τούτου, πρόταση της υπηρεσίας, είναι να καθοριστεί η οδός Αρκαδίου ως οδός προτεραιότητας έναντι της οδού 25ης Μαρτίου. Να σημειωθεί ότι η προέκταση της οδού Αρκαδίου είναι η οδός Σόλωνος, που είναι οδός προτεραιότητας έναντι των καθέτων πλην της Μ. Αλεξάνδρου.

 Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Αντιδήμαρχος, Γ. Παπαδιάς, αφού έθεσε υπόψη των μελών τα σχετικά στοιχεία, εισηγήθηκε ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση τοποθέτησης ειδικής σήμανσης «STOP» στη διασταύρωση των οδών Αρκαδίου & 25ης Μαρτίου στο Αιγάλεω, δίνοντας προτεραιότητα στην οδό Αρκαδίου.